Publicitat
Publicitat

VIST AL TWITTER

La inacció d'Europa davant els refugiats

Salvador Aguilera (@salvaguilera): “Cada dia continuam assistint atònits a la inacció d’Europa davant el problema dels refugiats. I Europa a...”.

Mariangela Paone (@mapaone): “Infants al vaixell, avortaments i mares sense llet: Idomeni, vergonya d’Europa. Amb @ManuBrabo”.

Isabel Llinàs (@isabelllinas): “Sentiment de ràbia, d’impotència i una immensa tristesa #Victòria #SonServera #ProuViolènciaGènere #NiUnaMenys”.

Jordi Llabrés (@jorditip): “Impressionat per la feina @UIBuniversitat @habitissimo #STOPvespasiatica @caterinons @PonsPep ara ho hem de rematar!”.


Aitor Morrás (@AitorMorras): “Ja s'ha nomenat la degana de la futura facultat de medicina. Ja podrien emprar els doblers per a residències sociosanitàries #Prioritats”.

Alberto J. Mainzer (@ajmainzer): “A #Espanya, condemnar #ETA és obligatori. Condemnar el #GAL o el #franquisme només és opcional”.


Pepi González (@pepi_gonzalez): “M’encanta ser dona, però és esgotador. Cada dia suportam micromasclismes que només són la punta de l’iceberg. Però si et queixes ets una malfollada”.

Joan Martí Mir (@joanmartimir): “Córrer per córrer, per estimar, per veure món, per viure, per riure, per sobreviure, per compartir, per competir... córrer per ser feliç.”


Marc Cornet (@Marc_Cornet): "El llibre digital s’havia de carregar el de paper. Però és el mòbil qui ho fa. Poca gent llegeix al metro, només amatents al seu smartphone”.


Artur Parrón Guasch (@arturparron): “Dels creadors de ‘Gallardón és el sector progre del PP’ arriba ‘Letícia és el sector progre de la monarquia’. Fes-te fan de #compiyogui”


Ignasi (@imgabal): “El país intoxicant, segons la seva enquesta, els votants premien l’actitud de Ciutadans i castiguen Podemos. Volen gran coalició PPPSOE-C’s”

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF