Balears 18/03/2016

El GEN-GOB denuncia la macro pantalla LED de Platja d'en Bossa

La instal·lació és la més gran del món de les seves característiques i pretén emetre publicitat les 24 hores del dia

Ara Balears
1 min

PalmaEl Grup d'Estudis de la Naturalesa GEN-GOB ha denunciat la instal·lació d'una macro pantalla LED de 400 metres quadrats a la façana de l'Hotel Hard Rock de Platja d'en Bossa, integrat al grup d'empreses Matutes. Es tracta de la pantalla més gran del món d'aquestes característiques. La denúncia interposada al Consell d'Eivissa i remesa a la batlia de Sant Josep reclama el precinte de la instal·lació, la paralització de l'activitat i la corresponent sanció econòmica per la infracció de l'Ordenança Municipal. Els ecologistes asseguren que la pantalla triplica el que permet l'Ordenança.

La pantalla va ser estrenada el passat 11 de març amb l'objectiu d'explotar-la per a serveis de publicitat a la vegada que serveix, per si mateixa, com a reclam publicitari de l'establiment. L'establiment té la intenció de fer funcionar la pantalla sense interrupció les 24 hores del dia. Els ecologistes consideren que això suposa una il·legalitat “flagrant” i un atemptat paisatgístic.

La pantalla ha rebut el nom d' Odissey Ibiza i medeix 30 metres d'alçada i 13,20 metres d'amplada. La instal·lació no només emetrà publicitat les 24 hores del dia sinó que tindrà un canal de televisió propi que emetrà per control remot.

stats