Balears 20/03/2017

Formentera, un plató de cine de luxe amb ‘Formentera Lady’

Pau Durà dirigeix un film protagonitzat per José Sacristán i en què participa Jordi Sánchez, entre d’altres. El rodatge es perllongarà durant dues setmanes des d’aquest dilluns

Armando Tur
1 min
L'equip de ‘Formentera Lady’ després d'un assaig

EivissaLa producció de ‘Formentera Lady’, l’'opera prima' de Pau Durà, s’ha començat a rodar avui. Ho ha fet al far de la Mola i amb la presència del seu protagonista, José Sacristán, qui interpreta Samuel, un home de la seva edat que viu a l’illa des dels anys setanta.

Durà va triar Formentera com a escenari de la trama de la seva primera pel·lícula, un rodatge que ha començat aquest matí i que es perllongarà durant dues setmanes a diferents indrets de la menor de les Pitiüses. Aquest dilluns dematí el rodatge ha començat al far de la Mola i hi ha previstes més localitzacions, com el Migjorn, el Port de la Savina i la Fonda Pepe a Sant Ferran.

A la pel·lícula s’explica la història de Samuel, que va arribar a la Formentera hippy de principi dels setanta. De llavors ençà viu a una casa sense llum tocant el banjo a un local de l’illa. El protagonista és obligat a fer-se càrrec del seu fill d’11 anys i intentarà reprendre alguna de les seves velles relacions sentimentals, després que el nin trastoqui la seva vida de bohemi.

A més de José Sacristán, participaran en la pel·lícula actors de la categoria de Jordi Sánchez ('Cuerpo de Élite', 'Ahora o Nunca') i Nora Navas ('Felices 140', 'Pa Negre'), entre d’altres.

stats