Balears 18/03/2015

Podem Balears dóna el vistiplau a la unió de Podem Eivissa i Guanyem

Finalment, serà l'Assemblea Ciutadana Insular (conjunt dels inscrits a Eivissa) qui prendrà la decisió final, per votació telemàtica

Es Nou Diari / Ara Balears
1 min
Membres de Podem Eivissa en una presentació. / ES NOU DIARI

EivissaEl secretari general de Podem Illes Balears, Alberto Jarabo, ha participat aquesta tarda a la reunió del Consell Ciutadà Insular d'Podem Eivissa que ha tractat el tema de la confluència entre Podem Eivissa i guanyem Eivissa al Consell Insular i als municipis de Vila, Santa Eulària , Sant Josep i Sant Joan, confirmant el seu ple suport al procés, segons ha apuntat la formació en un comunicat.

D'aquesta manera i una vegada superat el "requisit de recollida de signatures del 10% dels inscrits a Podem a l'illa d'Eivissa (quantitat mínima necessària per a sol·licitar la celebració de la consulta a l'Assemblea Ciutadana d'Eivissa) aquestes han estat traslladades al Consell Ciutadà Autonòmic, que al seu torn les remetrà al Estatal". Finalment, serà l'Assemblea Ciutadana Insular (conjunt dels inscrits a Eivissa) qui prendrà la decisió final, per votació telemàtica, sobre la confluència amb la plataforma guanyem Eivissa de cara a les pròximes eleccions municipals i insulars de maig de 2015 al Consell d'Eivissa i als municipis esmentats anteriorment.

La data per a la celebració d'aquesta consulta està a l'espera que el Consell Ciutadà Estatal de Podem es pronunciï. En cas de donar el vistiplau, "aquesta decisió permetrà que a les eleccions als ajuntaments i al Consell d'Eivissa de maig de 2015 hi hagi una sola papereta electoral que aglutini una majoria social al voltant d'una candidatura d'unitat popular".

Des Podem Eivissa animen a totes les persones inscrites en la formació i simpatitzants que s'integrin en les reunions municipals i insulars de guanyem Eivissa "per participar activament en la preparació dels programes electorals i en els processos de primàries per conformar les llistes electorals".

stats