Balears 29/10/2015

Educació obre el borsí d'interins per tenir docents en reserva

Ara Balears / Efe
1 min
Conselleria d'Educació /PERE BOTA

PalmaLa Conselleria d'Educació i Universitat ha publicat avui una convocatòria extraordinària de places per a nous aspirants en règim d'interinitat i durant el curs 2015-16, places vacants i substitucions en centres públics de les Illes Balears, per garantir que hi hagi docents en reserva.

El termini acaba el proper 3 de novembre i per primera vegada els aspirants poden inscriure's telemàticament, ha informat el departament autonòmic en un comunicat. La convocatòria és per a nous aspirants que no formin part actualment de cap de les borses de treball de la Direcció General de Personal Docent.

Actualment, a causa de la contractació de nous professors i a les peculiaritats de determinades places docents, hi ha borses de 37 especialitats diferents que s'han esgotat o que compten amb poques persones per cobrir places del cos de Secundària, Formació Professional, Escola Oficial d'Idiomes, conservatoris i mestres de taller. Per a això s'ha obert un procés extraordinari de manera que es reposin les llistes amb menys aspirants per garantir que hi hagi docents en reserva per a vacants i substitucions.

El termini per poder ingressar en els borsins és des d'avui matí fins al 3 de novembre, tots dos inclusivament. Una vegada finalitzat el procés i publicades les llistes definitives d'admesos, aquest personal formarà part del borsí oficial d'interins de la Conselleria d'Educació i Universitat per cobrir places i vacants als centres de les Illes. Ja es pot consultar la convocatòria a la web de la Direcció General de Personal Docent.

stats