CREUERS

El creuer més gran del món ja és a Palma

El vaixell té capacitat per a 9.000 persones i disposa de 18 cobertes

L'Harmony of the Seas, el que és actualment el creuer més gran del món, ha atracat aquest dilluns al matí al port de Palma després d'haver estat al port de Barcelona. Ha arribat devers les 7.40 hores  per fer escala d'un dia, ja que té previst sortir a mitjanit, segons el registre de l'Autoritat Portuària de Balears.

Amb 18 cobertes, entre els seus atractius destaca el tobogan més alt que es pot trobar en una nau, dos simuladors de surf i un parc natural interior amb més de 12.000 plantes.

Pel que fa a les xifres, són igual d'elevades com de gran és el creuer: més de 362 metres d'eslora, 66 de mànega, 72 metres d'altura –l'equivalent a un edifici de 20 pisos des de la línia de flotació–, un pes brut de 227.000 tones i una capacitat de fins a gairebé 9.000 persones, 6.410 de les quals poden ser passatgers i 2.100, membres de la tripulació.

De la companyia naviliera Royal Caribbean, l'Harmony of the Seas farà fins a l'octubre rutes de cinc i set nits pel Mediterrani  des de Barcelona, i visitarà Palma, Marsella, la Spezia, Roma i Nàpols. Amb l'arribada de la tardor, creuarà l'Atlàntic cap a Fort Lauderdale, a Florida, on establirà el seu port base i farà creuers pel Carib.

Les notícies Ara Mateix no tenen els comentaris activats

EDICIÓ PAPER 13/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF