Balears 17/02/2015

Autoritzen la poda del pollancre centenari de la carretera del port de Sóller

L'Associació Balear de l'Arbre aportarà personal qualificat per desenvolupar la feina

1 min
El pollancre que el Consell ha autoritzat a podar. / LL. GARCÍA

El Consell de Mallorca ha autoritzat a l'Associació Balear de l'Arbre podar un exemplar centenari de pollancre ('Populus nigra') situat a la carretera del Port de Sóller per millorar la seguretat en aquesta via en eliminar les branques seques que representin un perill potencial.

Els treballs de poda d'aquest exemplar singular situat a la intersecció amb el camí de la Mar es duran a terme dijous, quan es tallarà al trànsit la carretera entre les 9.00 a les 12.30 hores per facilitar-los, ha informat la institució insular en un comunicat.

La Direcció Insular de Carreteres facilitarà a l'associació els mitjans mecànics necessaris per fer la poda, gestionarà les restes vegetals i regularà el trànsit mentre la carretera estigui tancada.

L'associació que ha promogut la poda aportarà personal qualificat per fer la feina. Aquests dies s'han instal·lat cartells per avisar els veïns de la zona del tancament de la carretera.

L'Associació Balear de l'Arbre va instar Carreteres fa un any a conservar aquest pollancre, situat just al costat de la carretera.

stats