Les cares del dia 08/10/2017

Cristòfol Soler

El president de l’Assemblea Sobiranista de Mallorca, Cristòfol Soler, es va mantenir serè davant els atacs dels espanyolistes a la paradeta de l’ASM mentre es duia a terme la marxa per a la unitat d’Espanya. Soler i els seus companys no varen entrar en provocacions malgrat que foren agredits verbalment i escopits.

Jordi Puntí

L’escriptor de Manlleu acaba de publicar Això no és Amèrica (Empúries, 2017) i ha concedit una entrevista a l’ARA on explica que ell no és nacionalista, sinó internacionalista. També assegura que aquests dies se li fa difícil concentrar-se i que “el pacifisme davant la policia és com si haguéssim intel·lectualitzat l’emoció i haguéssim emocionat l’intel·lecte”

Tomeu Garí

L’historiador porrerenc ha investigat la Guerra Civil a Mallorca, especialment el que fa a les accions repressives. El seu treball acadèmic i la seva empenta han estat essencials per a les exhumacions de les fosses de Porreres. Entrevistat per Miquel Barceló, assimila el llenguatge de l’anticalanisme actual amb el de 1934.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF