Publicitat
Publicitat

Les cares del dia

Iago Negeruela

El conseller de Treball, Comerç i Indústria aposta per davallar les xifres de sinistralitat laboral a les Balears. Amb aquest objectiu impulsa l’aprovació d’una llei de salut laboral i, en el marc d’aquesta, la creació d’un institut de salut laboral que coordini les polítiques de prevenció de riscs a l’àmbit dels centres de treball.

Maria Jesús de Dios

La gestió de la directora del Centre Penitenciari de Palma no convenç els sindicats, que ahir van demanar la seva dimissió. Els representants dels funcionaris que fan feina a la presó denuncien que actualment hi ha 300 interns més dels que hi hauria d’haver. També alerten sobre les agressions que s’estan produint al centre.

Cristóbal Montoro

El ministre espanyol d’Hisenda es compromet a acceptar algunes de les reivindicacions per compensar els efectes de la insularitat a través d’un nou Règim Especial per a les Balears, però no fa comptes d’abordar a curt o a mitjà termini la millora del finançament autonòmic per a l’Arxipèlag, castigat des de fa dècades per uns desequilibris més que evidents.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF