Balears 14/08/2015

La 'bobby' enviada admet haver-se engatat a Magaluf: "Si no pots amb ells..."

'The Sun' es fa ressò dels comentaris al seu Facebook, mentre que el 'Daily Star' carrega ara contra els agents per fer-se 'selfies'

Ara Balears
2 min
Els agents Anderson i Williams. / ISAAC BUJ

Palma"Si no pots amb ells...". Així s'excusa al seu Facebook la 'bobby' enviada a Magaluf, Martina Anderson, després d'admetre haver begut alcohol en la seva estada a Mallorca. Així n'informa el 'The Sun', que tingué accés al perfil de la xarxa social de l'agent.

"Els policies presumeixen de borratxera", titula a la seva web el rotatiu sensacionalista que ja ahir batiava els dos 'bobbies' enviats a Magaluf com "The bobbies on the beach", després que l'altre agent, Brett Williams, fos fotografiat nedant a la platja. Avui informa dels comentaris d'Anderson a la xarxa, que després de cometre una falta d'ortografia es justificava als seus contactes dient: "Gatera... d'aquí la falta". "Pensava que eres allà per impedir que la gent begui massa, no per unir-te a ells", li replica un contacte. "Si no pots amb ells...", contesta ella.

'The Sun' informa d'altres comentaris de l'agent, com queixes per haver de dur l'uniforme oficial amb la calor de Mallorca o la compartició d'una imatge des del seu hotel de quatre estrelles on s'allotja a l'illa.

El rotatiu publica les captures dels comentaris i informa que aquests foren esborrats del perfil de l'agent després que la redacció del mitjà cridàs a la comissaria on ella fa feina.

Per altra banda, el 'Daily Star' carrega un altre dia contra el cos policial, a qui duu en portada, sota el titular de 'Criminal'. "Quatre de cada cinc robatoris queden sense resoldre mentre els policies posen per fer-se 'selfies' a Magaluf", descriu a portada el rotatiu amb una fotografia de l'agent Williams posant per una fotografia amb una jove. A pàgines interiors, el rotatiu aprofita per titular amb un joc de paraules: 'Els bobbies de Magaluf de selfie-service'.

També 'The Sun' inclou les fotografies de l'agent fent-se les 'selfies' amb joves de la zona, que posen sense camiseta tot i prohibir-ho l'ordenança municipal.

stats