Balears 11/10/2014

Bauzá contraposa l'"estabilitat" del PP al "caos dels pactes d'esquerra"

ha presentat avui als candidats populars de cara a les eleccions de maig de 2015 a Santa Eugènia, Xisco Martorell, Santa Maria, Andreu Jaume, i Binissalem, Jeroni Salom

Efe
1 min

PalmaEl president del Govern i del PP, José Ramón Bauzá, ha assegurat avui que el seu partit garanteix l'"estabilitat" de les institucions davant del "caos dels pactes d'esquerra".

Bauzá ha presentat avui als candidats populars de cara a les eleccions de maig de 2015 a Santa Eugènia, Xisco Martorell, Santa Maria, Andreu Jaume, i Binissalem, Jeroni Salom, davant dels quals ha destacat la rellevància del treball polític municipal.

Segons ha indicat el PP en un comunicat, el seu líder ha subratllat que Balears no es pot "permetre un tercer pacte d'esquerres", perquè no representaria "només un canvi de Govern, sinó un canvi de model social".

"El PP és una alternativa viable per a una societat viable", ha defensat Bauzá, que ha qualificat d'"absolutament imprescindible" les decisions "difícils i inimaginables" que ha hagut d'adoptar el seu executiu per superar la "situació caòtica" que va heretar.

Ha recalcat que "darrere d'un desastre econòmic de l'esquerra sempre hi ha el PP per arreglar-ho".

stats