Balears 12/02/2018

Anglès, informàtica i pràctiques remunerades per introduir-se al mercat laboral

L’Ajuntament de Sant Josep i el SOIB organitzen per primera vegada un programa de garantia juvenil que forma 10 futurs auxiliars administratius

Armando Tur
1 min
Una 'foto de família' dels participants d'aquest programa

EivissaEn 12 mesos faran 390 hores de formació del certificat de professionalitat ‘Operacions auxiliars de serveis administratius i generals”, 950 hores de pràctiques remunerades, 300 hores d’anglès i 25 hores d’informàtica i internet. És el currículum de què podran presumir els 10 joves que participen al programa de garantia juvenil que per primera vegada organitza l’Ajuntament de Sant Josep juntament amb el SOIB i el Fons Social Europeu. “L’objectiu és millorar la qualitat de l’oferta dels serveis i les activitats municipals”, expliquen des de l’Ajuntament, i reconeixen que, a l’hora que formen aquests joves, el consistori podrà “agilitar la gestió documental”.

Sota el títol ‘T’Atenem Sant Josep’, la regidoria de Treball i Formació de Sant Josep de sa Talaia coordina aquest programa, amb el que s’espera que els joves siguin capaços de “fer les tasques administratives millorant l’atenció al públic, sobretot en llengua anglesa, dels diferents departaments de l’Ajuntament”. La regidora Paquita Ribas ha assegurat que “el coneixement de diverses llengües ha esdevingut necessari atesa la quantitat d’estrangers que visiten Sant Josep o hi resideixen, que acudeixen a l’Ajuntament per sol·licitar informació”.

L’objectiu d’aquest programa és augmentar les possibilitats d’inserció al mercat laboral, millorant les aptituds i competències professionals dels alumnes perquè puguin treballar com a auxiliars administratiu, una professió que té sortides professionals, ja que moltes empreses disposen d'aquest perfil.

stats