Balears 10/08/2016

Allau de crítiques a Barceló i al Govern per la campanya a favor del turisme sostenible

Recepció majoritàriament negativa de la iniciativa per conscienciar la ciutadania de la necessitat de ser receptius al principal motor econòmic

Jaume Vinyas
1 min
El vicepresident, Biel Barceló, mostra el logo de la campanya a favor del turisme sostenible.

PalmaLa campanya de Govern, patronals i sindicats a favor del turisme sostenible, presentada aquest dimecres, ha provocat tot tipus de reaccions, la majoria negatives, a les xarxes socials. Una de les més dures ha estat la del GOB, si bé han estat diversos els usuaris que han carregat contra la petició a la ciutadania que es conscienciï de la importància de ser receptius al turisme perquè és una font de riquesa i de generació de llocs de feina. El vicepresident, Biel Barceló, ha estat el blanc de la majoria de la crítiques.

Fins i tot, algun usuari que comparteix nom amb el vicepresident ha hagut de lidiar amb l'enuig d'algun usuari despistat.

Des de la Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme han comentat a l'ARA Balears, amb certa sorpresa per la quantitat de crítiques, que no pensen entrar en una guerra de declaracions i que respecten l'opinió que pugui tenir tothom.

Val a dir, però, que també hi ha usuaris que han lloat la feina que està fent el vicepresident.

Barceló no ha estat l'únic polític que ha rebut. També ho ha fet la diputada de MÉS per Mallorca, Margalida Capellà.

Finalment, les crítiques han arribat fins al partit mateix.

stats