TURISME

Els alemanys són més de Palma

Ciutat ha estat la destinació més cercada pels germànics el juliol i l'agost

Els alemanys són més de Palma.

Els viatgers alemanys són més de Palma que de Barcelona. De fet, Palma ha estat la ciutat més cercada pels viatgers alemanys el juliol i l'agost en el cercador Jetcost i ha estat la tercera destinació per a portuguesos i espanyols.

Pels alemanys que han utilitzat aquest servei, Palma ha estat la més cercada, per davant de Barcelona i Màlaga; pels portuguesos la tercera, per darrere de Barcelona i Madrid, la mateixa posició que pels espanyols, per qui Madrid i Barcelona són també les més cercades, ha informat el portal en un comunicat.

A més, la capital balear ha estat la quarta opció pels britànics (per darrere d 'Alacant, Màlaga i Barcelona), la cinquena pels francesos (després de Barcelona, Màlaga, Madrid i Alacant) i es troba entre les vuit més cercades per part dels italians, holandesos i russos.

Eivissa figura també entre les destinacions més buscades: és la segona pels italians després de Barcelona, la quarta pels portuguesos, la setena pels holandesos, i està entre les deu més cercades pels alemanys, britànics, francesos i russos.

Els espanyols semblen coincidir en gust amb la resta d'europeus, i també Eivissa es troba en un dels primers llocs en les seves cerques: ocupa la sisena posició en cerques globals i és la cinquena ciutat de l'Estat més cercada.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF