Publicitat
Publicitat

Els balnearis de la Plata de Palma es 'tematitzen' per captar millor turisme

Inclouran gandules especials per al relax, zones d'esports i ofertes diferenciades, segons han anunciat avui l'Ajuntament i Mar de Mallorca

La Platja de Palma disposarà el proper estiu de 4 dels seus 15 balnearis completament renovats i “tematitzats”, segons han avançat avui els màxims responsables de l'empresa adjudicatària, Mar de Mallorca, que invertirà un total de 3 milions d'euros els dos pròxims anys per renovar-los tots.

Si "arriba la llicència aviat", en paraules dels portaveus de Mar de Mallorca, és molt possible que dins el mes de gener comencin les obres. L'estiu que ve el balneari 4 quedarà habilitat per a la pràctica d'esports; el 6 inclourà instal·lacions adequades per a un ús festiu, ja que és el que concentra aquesta oferta actualment; el 8 se centrarà en serveis de relax, amb massatges i gandules més còmodes, i en el 10 s'instal·larà alguna franquícia de restauració, segons Mar de Mallorca. 

La Platja de Palma també disposarà de wifi al llarg dels seus 5 quilòmetres, fet que la convertirà en l'espai públic de major extensió amb aquest servei gratuït. “Els turistes expliquen com s'ho passen de bé, i aquest és la millor promoció. Les xarxes socials ja hi són, només cal que en facilitem als visitants l'accés”, ha dit el tinent batle de Turisme, Álvaro Gijón.

Gijón ha afirmat avui al matí que aquesta iniciativa “pretén millorar la qualitat de la Platja de Palma, diversificar-ne l'oferta”. L'edil assegura que aquesta reforma de l'oferta de restauració i d'oci que comercialitza la concessionària “és un complement imprescindible a la rehabilitació urbanística i la millora dels hotels” que s'està produint a la zona amb l'objectiu d'atreure clients de major poder adquisitiu i ampliar la temporada.PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF