Publicitat
Publicitat

ECONOMIA

Sampol s'adjudica un contracte de 10 milions de dòlars a l'aeroport de Panamà

L'empresa mallorquina consolida la seva presència a Amèrica

La companyia mallorquina d'enginyeria Sa mpol ha resultat l'adjudicatària d'un contracte de 10 milions de dòlars per desenvolupar una instal·lació elèctrica a l'aeroport internacional Tocumen de Panamà. 

Segons ha informat l'empresa en un comunicat que recull Efe, el projecte que se li ha encarregat, denominat 'Back up de generadors', servirà per donar suport elèctric a l'expansió de l'aeroport internacional del país .

Està previst que la nova terminal 2 de Tocumen , adaptada a operacions intercontinentals, entri en funcionament enguany i això requereix un  increment de potència elèctrica instal·lada, per la qual cosa és necessari el desenvolupament del projecte que s'ha adjudicat Sampol .

La planta de 'back up' que instal·larà l'empresa mallorquina es connectarà mitjançant un enllaç directe a la nova subestació elèctrica de l'aeroport internacional de Panamà i proveirà les subestacions de mitjana tensió distribuïdes per l'expansió de les instal·lacions aèries.

" Sampol s'ocuparà tant de l'obra civil com de la instal·lació dels motors i assegurarà després el funcionament del sistema elèctric", ha indicat la companyia, que té un termini d'un any per executar el projecte.

L'empresa ha expressat satisfacció per la nova adjudicació, que contribueix a consolidar la seva presència a Panamà, on du a terme instal·lacions d'enginyeria des de fa uns anys.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF