Roba 6.345 euros del banc on treballa i els crema en sentir-se “avergonyit”

El director de la sucursal va denunciar el 15 de febrer que havien desaparegut els diners d’una zona a la qual només tenien accés els treballadors i el personal de seguretat

La Policia Nacional ha detingut a Eivissa el vigilant de seguretat d’una oficina bancària, de 35 anys, que a mitjan febrer va furtar, presumptament, 6.345 euros d’una habitació a la qual  només tenien accés ell i els treballadors de la sucursal. El director acudí el passat dia 15 a la comissaria d’Eivissa a denunciar la desaparició d’aquests diners, que eren en un espai d’accés molt restringit.

Amb aquestes dades, la policia sospità que l’autor podia ser algú del personal de la mateixa entitat bancària, motiu pel qual es varen començar a prendre declaracions, es varen reconèixer les instal·lacions i es varen fer diferents gestions que permetessin aclarir què havia passat. Després de l’anàlisi de les investigacions efectuades, la policia centrà les  sospites en el personal de l’empresa de seguretat, concretament en el guarda que prestava servei a l'oficina i els vigilants que s’encarreguen del trasllat de diners.

Finalment, totes les investigacions apuntaren al vigilant de seguretat qui, a més, havia realitzat moviments bancaris que no coincidien amb els habituals ni en quantitats ni en periodicitat. En la seva declaració, l’acusat va admetre la seva participació en els fets i va assegurar que havia cremat els diners en sentir-se “avergonyit” per tot el que havia fet.  

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF