CAVALCADA DE REIS 2018

Els Reis arriben arreu

Una repassada per les colcades dels Mags d'Orient

Mallorca

Alaró: a les 18 h, arribada dels Reis Màgics d'Orient a la plaça de la Vila.

Alcúdia: desembarcament al moll Vell a les 18.15 h. A les 18.45 h, arribada a l'església del Port d'Alcúdia i adoració del betlem. A les 19.30 h, arribada a Alcúdia, adoració del betlem vivent i recepció de Ses Majestats per part de la batlessa. A les 20 h, comiat dels Reis d'Orient des del balcó de la Sala.

Algaida: a les 18 h, arribada a la plaça dels Reis d'Orient acompanyats per la Banda de Música d'Algaida. Després de la salutació a tots els infants, repartiran els regals. A Pina: a les 18.45 h, arribada a la plaça dels Reis d'Orient. A les 19 h, missa solemne. A les 19.45 h, Ses Majestats repartiran els regals i juguetes.

Andratx: a les 19.30 h, sortida de la colcada dels Reis, entrega de regals a l'església. A s’Arracó: sortida a les 19 h. Al Port: sortida a les 18.30 h.

Artà: a les 19.30 h, arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient. Aniran des del principi del carrer de Ciutat fins a la plaça de l'Ajuntament. A continuació, recepció oficial de les autoritats i dels nins i nines del poble, i repartiment dels regals. A la Colònia de Sant Pere: a les 18.30 h, arribada dels Reis al moll. Acte de benvinguda de les autoritats i dels infants, que acompanyaran Ses Majestats a l'església i després al Centre Cultural.

Bunyola: a les 19 h, cavalcada dels Reis d'Orient.

Calvià: Sortida de Gaspar, Melcior i Baltasar del palau d'esports de Calvià, avinguda del Capdellà, carrer Major, carrer Costeta de la Música i plaça de l'Església. Tornada pel mateix recorregut fins a Sa Societat, on Ses Majestats lliuraran els regals. A Palmanova: a les 17 h, els Reis inicien el recorregut al Club Nàutic i passaran per la Platja del Carregador, av. de la Platja i la rotonda de les banderes. Al Capdellà: a les 17.30 h, els Reis sortiran des del final del carrer Galatzó i carrer Major fins a la parada de l'autobús. A l'església es detindran per lliurar els regals.

Campanet: a les 18 h., arribada dels Reis d'Orient a la plaça Major.

Campos: a les 19 h, arribada de Ses Majestats. Sortiran de la Creu de la Parada i aniran a adorar el Nin Jesús a l'església. Salutació des dels finestrals de l’Ajuntament. Tot seguit rebran els nins que els visitin al convent.

Capdepera: a les 21 h, salutació des de l’actual Ajuntament, adoració al Nin Jesús a l’església, fotografies amb els Reis i repartida de caramels.

Consell: a les 18 h, la cavalcada arribarà a la plaça Major. A les 19 h, els Reis entregaran regals als nins i nines.

Costitx: a les 18 h, els Reis d’Orient arribaran pels Creuers i adoraran el Nin Infant.

Esporles: a les 18 h, a la plaça de l'Ajuntament, adoració a l'església de Sant Pere i salutació als infants des del balcó de l'Ajuntament.

Felanitx: a les 20 h, arribada dels Reis d'Orient a la plaça de la Font de Santa Margalida. A Portocolom: a les 18 h, arribada al moll comercial i després cavalcada fins a la parròquia. A s'Horta: a les 18.30 h. A Cas Concos: a les 19 h.

Inca: a les 16 h, els Reis rebran els infants al pati de l’església de Crist Rei. A les 17.30 h partiran en cavalcada fins a l’església de Santa Maria la Major, on faran l’adoració a les 19.10 h.

Lloret de Vistalegre: de les 17 a les 18.30 h, rebuda dels encàrrecs per a Ses Majestats al convent (si plou, al centre parroquial). A les 18.30 h, sortida dels pallassos per esperar amb els infants l’arribada dels Reis. A les 19 h, Melcior, Gaspar i Baltasar seran a la plaça de l’Església, on entregaran les juguetes (si plou, al centre).

Lloseta: a les 17.30 h, els patges bufons en faran de les seves a la plaça Espanya per després anar a cercar els Reis Mags d'Orient. A les 18 h, aquests acompanyants tan especials sortiran a camí als Reis Màgics per guiar-los fins a la plaça Espanya i a l'estatge de descans que tindran preparat. Els nins tindran l'oportunitat de saludar Ses Majestats, fotografiar-s’hi i gaudir de la màgia de la seva presència. Tot seguit, es durà a terme l'entrega de regals. Recorregut: inici a les 18 h, pel carrer Morull, plaça Quatre Cantons, carrer Església, plaça Església, plaça Espanya. Els patges bufons realitzaran el recorregut a la inversa per anar a cercar els Reis Mags d'Orient.

Llubí: a les 18 h, arribada de Ses Majestats d'Orient. Itinerari: carrer Carretera, plaça de la Carretera, carrer Farinera i plaça de l'Església.

Llucmajor: a les 19 h, arribada dels Reis d'Orient amb la seva comitiva al passeig de Jaume III. Itinerari: passeig de Jaume III, carrer del Bisbe Taixequet, plaça d'Espanya (on faran una aturada), carrer del Born i església parroquial. Recepció dels Reis a la Casa de la Vila, des d'on saludaran els infants. A continuació, adoració del Nin Jesús a l’església parroquial i repartiment de juguetes i regals pels domicilis.

Manacor: a les 18.20 h, sortida dels Reis d'Orient de la torre de ses Puntes, salutació de Ses Majestats i repartiment de caramels. A les 18.45 h, cavalcada cap a la parròquia de Nostra Senyora dels Dolors. Itinerari: av. del Torrent, plaça de Ramon Llull, c. d'Antoni Galmés folklorista, plaça del Cós i plaça del Rector Rubí. A les 19.15 h, arribada de la comitiva reial a l'església dels Dolors i adoració del Nin Jesús. A les 19.45 h, salutació i repartiment de caramels i animació infantil. A s'Illot: a les 18 h, arribada dels tres Reis a l'església per l'adoració del Bon Jesús. Itinerari: c. de l'Anfós, av. dels Pins, av. del Llop, c. del Romaní, c. del Vell Marí i plaça del Llop. A Portocristo: a les 19 h, cavalcada des del moll fins a l'església i repartiment de regals als nins i nines.

Mancor de la Vall: a les 18 h, els Reis arribaran a la plaça de Baix acompanyats per la Valltukada. Arribada a l’Ajuntament, on saludaran des del balcó, i seguidament aniran a l’església parroquial a adorar el Nin Jesús. En acabar, repartiment de regals.

Maria de la Salut: ludoteca a la plaça del Pou de 15.30 a 18.30 h. A les 19 h, arribada dels Reis d'Orient.

Montuïri: Ses Majestats iniciaran la cavalcada i arribaran a la plaça Major a les 18 h, on els rebran el batle i els ciutadans.

Muro: a les 19 h, Ses Majestats arribaran acompanyades dels seus patges reials pel camí de Son Morei. La colcada estarà amenitzada per Carabassamba i la banda de música Unió Artística Murera. Una vegada a la plaça, Ses Majestats faran l’adoració al Bon Jesús a l’església parroquial Sant Joan Baptista, una adaptació de l’obra l’'Adoració dels Tres Reis d’Orient' dels autors Mn. Andreu Roig i Mn. Bernat Salas. Tot seguit, atendran els infants que es vulguin fotografiar amb ells, abans d’anar a repartir els regals.

Palma: a les 18 h, arribada de Ses Majestats al moll Vell. Itinerari: avinguda d'Antoni Maura, plaça de la Reina, passeig del Born, plaça Joan Carles I, carrer Unió, la Rambla, carrer del Bisbe Campins, carrer de Rubén Dario, passeig Mallorca, avinguda de Jaume III , pl. Joan Carles I i passeig del Born.

Petra: A les 17.30 h, arribada de Ses Majestats Reials d'Orient a la plaça de la Creu.

Pobla, sa: a les 18.30 h, arribada dels Reis d'Orient a la residència Huialfàs. Recorregut: carrer Isaac Peral, Major i arribada a la plaça Major per adorar l'infant Jesús. Betlem vivent i seguidament lliurament de regals als infants davant l'Ajuntament per part dels Reis.

Pollença: els Reis arribaran a la plaça de Miquel Capllonch a les 18 h.

Porreres: a les 18.30 h, arribada a la plaça de Molí de n'Amengual dels Reis Màgics d'Orient, que aniran pel carrer del Pou Florit cap a la plaça de la Vila. A les 18.45 h, adoració del Nin Jesús a l'església parroquial. A les 19 h, recepció i missatge dels Reis d'Orient al balcó de l'Ajuntament.

Puigpunyent: a les 18 h, arribada a Galilea. A les 19 h, arribada a Puigpunyent.

Santa Eugènia: a les 18.30 hores a la plaça Bernat, arribada dels Reis Mags d'Orient.

Santa Margalida: a les 19.30 h, arribada dels Reis d’Orient, que saludaran des de la Casa de la Vila. Acte seguit, adoració dels reis a la parròquia

Santa Maria del Camí: els Reis d’Orient arribaran a la plaça Hostals a les 18.30 h i aniran fins a la Parròquia a adorar el nin Jesús. Abans, s’aturaran a l’Ajuntament per ser rebuts pel batle i dirigir unes paraules als nins i nines santamariers.

Santanyí: a les 19 h, arribada dels Reis a la Porta Murada, seguidament salutació dels Reis a l’Ajuntament. Adoració a l’església parroquial i gran cavalcada dels Reis pel poble.

Sant Joan: a les 19 h, arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient a l'església parroquial.

Sant Llorenç des Cardassar: a les 18.30 h, arribada dels Reis. A Son Carrió: Ses Majestats també hi arriben a les 18.30 h.

Selva: a les 17.30 h, cavalcada dels Reis d'Orient. Itinerari: Poliesportiu Ses Escoles, Son Priam, la Rosa, placeta de Valella, la Creu, Ses Escoles, Àngels, Racó, la Font, ctra. de Lluc, Germanes, Sastre Font, Cirers i arribada a la plaça Major a les 18.30 h. Es farà l'adoració a l'església i el repartiment dels regals als nins i a les nines del municipi. A Caimari: a les 19 h, arribada dels Reis a la Creu. Tots junts els acompanyarem a fer una volta pel poble i arribarem a l'església, on es farà el lliurament dels regals als infants. A Moscari: a les 18.30 h, cavalcada i arribada dels Reis d'Orient. A les 19.00 h, missa i després repartiment de regals per les cases. A Biniamar: a les 18 h, arribada dels Reis a la plaça Major. Tots junts els acompanyarem a l'església nova, on es farà el lliurament dels regals als nins i nines.

Sencelles: a les 18 h, arribada dels Reis Mags d'Orient a la plaça de la Vila. Benvinguda i rebuda de les autoritats. A Biniali: a les 18.30 h. a la plaça de l’església.

Sineu: a partir de les 18 h, itinerari: estació, Gran, plaça del Fossar. Actuació de la batucada Retokats. A les 18 h, sortida de la cavalcada, arribada a la plaça del Fossar. Quan hagin arribat i saludat tots els nins i nines, es dirigiran a la Plaça amb les carrosses per tal d’anar a adorar el nin Jesús.

Sóller: a les 16 h, arribaran Ses Majestats al moll comercial del port. Rebran els infants que els vulguin saludar. A les 19 h al carrer de la Lluna, inici de la cavalcada. A les 20 h, els Reis entren a la parròquia acompanyats de tots els participants i públic. A les 20.30 h, adoració i parlament de Ses Majestats.

Son Servera: a les 18.30 h, arribada de Ses Majestats a Cala Bona. A les 19.30 h, arribada de Ses Majestats a l'església de Cala Millor. A les 20.30 h, arribada de Ses Majestats a l'església nova de Son Servera per adorar el Nin Jesús i el pessebre vivent escenificat per l'Agrupació Folklòrica Sa Revetla i per repartir tots els regals.

Valldemossa: a les 18.30 h, arribada dels Reis Mags a la pl. Bartomeu Estaràs.

Vilafranca: a les 18 h, concentració de la comitiva reial al carrer del Sequer. A les 18.30 h, inici de la cavalcada dels Reis d'Orient. A les 19 h, adoració del Nin Jesús a l'església parroquial i lliurament dels regals.

Menorca

Alaior: a les 19 h, sortida de la cavalcada dels Reis Mags des del carrer Menorca fins a la plaça. Recorregut a peu des de la plaça fins a l'església. A continuació, adoració dels Reis a l'església de Santa Eulàlia i, en acabar, visita a l'Ajuntament, on saludaran la població des de la balconada.

Castell, es: a les 18 h, arribada dels Reis Mags d'Orient. Recorreran els principals carrers del poble i saludaran des del balcó de l'Ajuntament.

Ciutadella: a les 19 h, sortida des de la rotonda del Cavall. Intinerari tradicional, visita a l'Ajuntament i la Catedral.

Ferreries: a les 19.30 h, arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient.

Maó: a les 19 h, arribada dels Reis al port. Itinerari: costa de les Voltes, pl. Espanya, Portal de Mar, pl. Constitució, c/ Sant Roc, c/ de l’Arraval, c/ del Forn, c/ Rovellada de Dalt, c/ les Moreres, costa de la Plaça i pl. Constitució. Recepció de Ses Majestats, per part de la corporació municipal, a l'Ajuntament. Discurs reial, des del balcó.

Mercadal, es: a les 19 h arribada dels Reis Mags a la plaça dela Constitució. La cavalcada recorrerà els carrers i visitaran la parròquia i la residència d'ancians. A Fornells: a les 19 h a la plaça de l'Algaret, arribada amb bot salvavides dels Reis Mags d'Orient.

Migjorn Gran: a les 19.30 h, arribada de Ses Majestats al pla de l'església acompanyats per la Banda de Música del Migjorn Gran. Lectura del missatge Reial al pla de l'església.

Eivissa

Eivissa: a les 18.30 h, arribada dels Reis d'Orient al Martell (port d'Eivissa). Recorregut: Andanes del Port, av. Bartomeu de Rosselló, av. Isidor Macabich, c. del País Valencià, av. d'Espanya, av. d'Ignasi Wallis, av. Isidor Macabich, plaça d'Antoni Albert i Nieto.

Santa Eulàlia: a les 18 h, arribada dels Reis d'Orient i entrega de regals a la plaça d'Espanya. A les 19 h, arribada dels Reis d'Orient a Santa Gertrudis i entrega de regals. A les 20 h, arribada dels Reis d'Orient a Sant Carles i entrega de regals.

Sant Josep de sa Talaia: a les 19.30 h, arribada dels Reis d'Orient i lliurament de regals a l'envelat.

Formentera

Sant Francesc Xavier: a les 16.30 h, arribada de Ses Majestats al port de la Savina, espectacle de circ a càrrec de Circ Bover. A les 17 h, arribada dels Reis a la Savina. A les 17.30 h, a la plaça de la Constitució Sant Francesc. 17.30 h Plaça de la Constitució Sant Francesc. A les 19.30 h, espectacle de circ a càrrec de Circ Bover. A les 20 h, a l'església del Pilar de la Mola. A les 20.30 h, arribada dels Reis Mags a la Mola i repartiment de regals.

EDICIÓ PAPER 24/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF