Publicitat
Publicitat

Rajoy visita la #isladePalma

Durant la seva compareixença a Marivent el president espanyol diu, textualment, "aquí, a l'illa de Palma". En pocs segons, Twitter anava ple de comentaris irònics

Potser ha sigut una relliscada, potser desconeixement. Sigui com vulgui, un president del govern espanyol ha rebatejat aquest dimecres Mallorca, a la qual s'ha referit com "l'illa de Palma". L'error presidencial no ha passat desapercebut. En pocs segons, Twitter anava ple de comentaris irònics sobre un tema que ha acabat generant, fins i tot, un 'hashtag': #isladePalma.

L'error de Rajoy s'ha produït durant la compareixença davant dels mitjans de comunicació que ha fet a les portes del Palau de Marivent, on ha despatxat amb el rei Joan Carles. Fent referència a l'incendi d'Andratx, el president espanyol ha dit: "Aquí, a l'illa de Palma, els veïns van viure no fa gaires dies un incendi molt important". El vídeo d'aquesta intervenció està penjat a la web del govern espanyol (la referència a l'illa de Palma està en el minut 01:30).

En pocs segons, Twitter s'ha omplert de comentaris irònics, inclosos el del portaveu d'Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats, @AlfredBosch, que ha piulat: "Atenció, el president del govern de l'estat madrileny sosté que Ciutat de Mallorca és capital de la #isladePalma".

"No faceu broma, que Bauzá és ben capaç de modificar l'Estatut per incloure la nova denominació", piulava @andreucaballero, mentre que @bibiloni afirmava: "La capital de la #isladePalma deu ser Palma de Palma, no?". Altres piulades eren més reivindicatives: @maraterol assegurava que "amb #isladePalma tenim un exemple més de respecte a la 1a comunitat aportadora de diners a l'Estat". Amb tot, la majoria apostaven per la burla, com @mj_ballester, que ha piulat: "Rescatat un iot al Mediterrani, fa quinze anys que busca la #isladePalma per atracar-hi i no surt als mapes".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF