Palma acollirà el mes de maig el Congrés de la Societat Espanyola del Dolor

S'hi preveu l'assistència d'un miler de professionals sanitaris

Palma serà la seu del XV Congrés de la Societat Espanyola del Dolor (SED), al qual es preveu que assisteixin un miler de professionals de l'àmbit sanitari, entre els dies 24 i 26 de maig de l'any que ve.

La consellera de Salut, Patricia Gómez; el director general del Servei de Salut (Ib-Salut), Juli Fuster, i el gerent de l'Hospital Són Llàtzer, Francisco Marí, s'han reunit aquest dilluns amb el president del comitè organitzador de l'esdeveniment, segons que ha informat la Conselleria en un comunicat.

El cap del Servei d'Anestèsia de Son Llàtzer i president del congrés, José Luis Aguilar, ha presentat el programa de la trobada, el lema de la qual és 'Viure sense dolor'.

Entre les qüestions que abordarà el congrés hi figuren la implantació d'economies d'escala, el treball integrador dels professionals d'atenció primària, els equips d'infermeria, els metges, els psicòlegs, els fisioterapeutes i els professionals de cures pal·liatives, i la proposta de donar més veu als pacients per mitjà d'associacions.

El congrés inclou un programa científic compost per la presentació de comunicacions i un seguit de taules rodones. Es preveu que s'hi inscriguin uns 1.000 professionals.

EDICIÓ PAPER 15/12/2018

Consultar aquesta edició en PDF