Publicitat
Publicitat

El PSIB proposa la reprovació de Camps per la seva gestió del conflicte educatiu

El PSIB-PSOE plantejarà a la comissió d'Educació i Cultura del Parlament la reprovació de la consellera, Joana Maria Camps, per la "gestió caòtica, prepotent i autoritària" que ha duit a terme del conflicte generat per la imposició del TIL, informa EFE.

Des del moment en què la consellera Camps va prendre possessió del càrrec, la situació del sistema educatiu de Balears s'ha vist impel·lida a l'anormalitat més absoluta", destaca en un comunicat la diputada socialista Cristina Rita.

El principal grup de l'oposició també proposarà a la comissió instar al president del Govern, José Ramón Bauzá, que destitueixi la consellera d'Educació i el seu equip.

Per una altra banda, el PSIB defensarà la retirada de l'ordre aprovada el 17 de març per la que es prolonguen fins a 2016 l'augment de les ràtios d'alumnes per aula fins un 20% sobre el límit legal establert.

Rita argumenta que, com que l'increment de ràtios s'adoptà amb l'excusa que era prioritari reduir el dèficit públic, i les Balears ja compleixen amb els límits de despesa sobre el pressupost que li imposa el Govern, no té justificació mantenir una mesura "que perjudica molt greument els estudiants".