El PP fa sang i ja parla de “la trama” de MÉS

Els populars reclamen tota la documentació relativa a les contractacions de l'excap de campanya ecosobiranista i reclamen més contundència a Podem

El portaveu del PP, Llorenç Galmés, ha tornat a carregar contra MÉS per Mallorca arran de la polèmica pels contractes adjudicats fora concurs públic a l'excap de campanya Jaume Garau. Galmés, de fet, ha capgirat el lema que, darrerament, utilitza Podem en l'àmbit estatal per referir-se als casos de corrupció vinculats al PP: “S'intueix que hi ha una trama de facturació cap a les conselleries de MÉS”, ha assenyalat en referència a la polèmica que copa l'actualitat aquesta setmana.

Precisament, Galmés ha lamentat una posició “més contundent” de Podem respecte a aquest tema. "Ells sempre han volgut dur la bandera de la transparència, però en aquesta ocasió els afectats són els membres d'un govern als quals ells donen suport. Si afectàs membres del PP, haurien sortit a demanar explicacions amb una major contundència", ha assegurat.

Galmés ha assenyalat que la formació ha demanat tota la informació sobre les polèmiques contractacions i ha assegurat que "som davant un govern opac, en el qual la consellera de Transparència diu que no controla l'acció de govern”. “Potser, per Francina Armengol, el rescat ciutadà era ajudar i rescatar els socis del Pacte i els seus amics", hi ha afegit, i ha acusat els ecosobiranistes de “conflicte d'interessos” per la contractació de les diferents empreses de Garau.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF