Publicitat
Publicitat

El PP diu que la Platja de Palma "està pitjor que mai"

Els populars responsabilitzen el nou batle de l'augment de prostitució, de venda ambulant i de botellada

La portaveu del PP a l'Ajuntament de Palma, Margalida Durán, ha anunciat avui que, durant la primera setmana de setembre, sol·licitaran un ple extraordinari per analitzar la situació a la Platja de Palma, que ha qualificat de problemàtica.

La portaveu ha denunciat avui en roda de premsa la "mala situació" per la qual estan passant els veïns a la zona i ha exigit al batle de Palma, José Hilá, que l'analitzi i que apliqui l'Ordenança Cívica a la zona. "La Platja de Palma està totalment abandonada, tant els veïns com els comerciants i, a més, està pitjor que mai". "Cada dia tenim més problemes en aquesta zona, més 'trilers', més prostitució i més venda ambulant", ha afirmat Durán. La portaveu ha apuntat que d'ençà que ha començat la temporada "hi ha més denúncies per beure al carrer que en l'estiu passat", ha dit en relació amb el problema de la botellada.

Durant el ple, el partit pretén demanar al batle que comparegui i doni explicacions de per què no tenen pressupost per a més policies locals, i sol·licitaran també un aclariment de per què "ha visitat altres barris de Palma i encara no ha comparegut per aquesta zona", ha assenyalat la portaveu.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 22/10/2017

Consultar aquesta edició en PDF