Publicitat
Publicitat

El PP acusa el Pacte de convertir el Govern en una agència de col·locació

Els populars critiquen el nomenament del fill de Vicenç Thomàs com a assessor a Treball

El PP ha acusat avui els partits que formen el pacte de govern de convertir l'administració autonòmica en "una agència de col·locació", en resposta al nomenament del fill del vicepresident del Parlament Vicenç Thomàs com a assessor de la Conselleria de Treball.

En un comunicat, la portaveu parlamentària de la formació, Marga Prohens, ha afirmat que "els partits del pacte d'esquerres han mentit als ciutadans", ja que "se'ls va vendre durant la campanya electoral una imatge de transparència que cada dia s'incompleix més". La portaveu ha indicat que el nomenament de Pau Thomàs se suma a uns altres, que van començar per la designació del marit de la consellera de Sanitat, Juli Fuster, per al càrrec de director general d'aquesta àrea i la de "un jove de 20 anys sense experiència laboral com a assessor de la Conselleria".

Prohens ha recordat que aquest jove "va haver de dimitir quan es va airejar la seva contractació en els mitjans i que anava de número 3 en la llista electoral del PSOE a Santanyí, que encapçalava l'actual director general de Sanitat, Juli Fuster". "Ja és hora d'exigir explicacions a un Govern que va prometre joc net i que s'ha convertit en una agència de col·locació de familiars, amics i parelles", ha afegit la portaveu. Prohens ha reclamat als socis de govern del PSOE que "exigeixin que es compleixi el comportament exemplar del qual han fet bandera".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF