National Geographic emet dos vídeos promocionals sobre Menorca

Es tracta d'una campanya engegada per la Fundació Foment del Turisme per reforçar la imatge d'illa sostenible a Alemanya

La cadena de televisió National Geographic emetrà dos vídeos promocionals de Menorca gràcies a una campanya que la Fundació Foment del Turisme de l'illa ha posat en marxa a Alemanya, segons ha informat aquest dilluns l'entitat a través d'un comunicat.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és promocionar els valors naturals i culturals de Menorca amb la finalitat de reforçar el posicionament de la marca en el mercat alemany, considerat prioritari pel Consell de Menorca.

Els dos vídeos, d'un minut de durada cadascun, porten per títol 'Illa sostenible' i 'Patrimoni únic' i han estat realitzats per un equip tècnic de National Geographic que es va desplaçar a l'illa el passat mes de maig.

La Fundació Foment del Turisme ha destacat que està previst que es realitzin fins a 250 passades en dues tandes: una del 25 de juliol al 7 d'agost i l'altra del 19 de setembre al 23 d'octubre.

Les imatges han estat captades mitjançant un dron i mostren enclavaments com el port de sa Nitja, els fars de Cavalleria i Favàritx, així com platges verges i penya-segats. També inclouen imatges de jaciments arqueològics com la Naveta dels Tudons i la Torre d'en Galmés.

Així mateix, hi apareix el Parc Natural de s'Albufera des Grau, vaques pasturant en el camp i un cavall de raça menorquina engalanat que tanca un dels vídeos amb el típic salt dels jaleos. Tot això amb un fons musical de melodies apoteòsiques.

Des de la Fundació Foment del Turisme han explicat que la decisió d'engegar la campanya en aquest moment obeeix a la intenció d'incidir en la programació de les vacances de l'any que ve. "Una part important dels alemanys acostuma a planificar els seus viatges amb suficient antelació, especialment aquells que es mouen fora de la temporada alta", han assenyalat.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF