Un alumne de l’IES Mossèn Alcover de Manacor guanya el premi de les Illes Balears del concurs literari Ficcions

Gabriel Rosselló participarà en l’acte de lliurament de premis a La Pedrera, a Barcelona, dia 25 de maig

La directora general de Política Lingüística, Marta Fuxà, ha estat l'encarregada d'entregar, aquest dijous, els premis territorials de Mallorca de la novena edició del concurs literari Ficcions, organitzat per l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació ( AMIC) i en el qual han participat 2.903 alumnes de 341 centres educatius dels territoris de parla catalana.

El grup Azazel, format per Gabriel Rosselló Salleras, de l'IES Mossèn Alcover, de Manacor, ha guanyat el primer premi de Mallorca amb el relat ' La veu de l'ombra'. A l’acte, també hi han assistit els premiats per Menorca i Eivissa, el grup MariaLux, format per Maria Barber Olives i Laia Barceló Moll, de l’IES Joan Ramis i Ramis de Maó, i el grup snowtaco69, compost per Tanit Güell Prats i Coral Rico González, de l’IES Sant Agustí de Sant Agustí del Vedrà.

Pel que fa a la categoria de les Illes Balears, el primer premi a la millor història de l'Arxipèlag  també ha estat per a Azazel. Rosselló Salleras participarà en l’acte de lliurament a La Pedrera, a Barcelona, dia 25 de maig, on s’entregarà el guardó a la millor història de tot el conjunt de territoris de parla catalana.

La participació d'alumnes de les Illes Balears en el concurs literari ha crescut respecte de l’any passat. En total, hi han pres part 340 alumnes de 186 centres, dels quals han arribat a la final 79 alumnes: 40 de Menorca, 27 de Mallorca i 12 d’Eivissa.

EDICIÓ PAPER 14/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF