Llonguetada Youtube per celebrar Sant Sebastià

Aquesta trobada està adreçada als joves mallorquins influents dins el món de les xarxes

La Llonguetada Youtube s'estrena demà, a les 18 h, a l ’Espai Jove Llevant, que es troba al carrer de Pere d’Alcàntara Penya número 10 i que depèn de l’àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics.

Per a la trobada, que s'emmarca dins les festes de Sant Sebasità, s'ha convidat diversos joves mallorquins amb influència dins el món de la comunicació en xarxa , que faran diferents presentacions, trobades i reptes per al públic assistent.

La trobada es divideix en diferents espais segons el tipus d’activitat que duen a terme. D’aquesta manera, hi haurà: l'e spai youtuber (Taoscuro, Tiavoli, Tiasmile, Tocahuevos, Naim, El Cejas i Xim), l'e spai d' I nstagram (Toni Vilchez, Alejandro Bernal, Iggers Mallorca) i l'e spai de ràdio, on s’enregistraran preguntes de joves usuaris i dels convidats.

En la trobada s'ajuntaran tradició i les noves tecnologies. Hi haurà un tast de llonguets, que se serviran per berenar i tothom podrà preparar al seu gust. El joves que hi vulguin participar poden reservar el seu llonguet en qualsevol espai jove o al correu info@espaisjoves.es.

 

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF