Publicitat
Publicitat

L'Hospital de Llevant ha atès més de 16.500 pacients des de l'obertura

El centre ha incorporat aquest mes d'abril una ressonància magnètica oberta, especial per a persones amb claustrofòbia, corpulentes, persones majors i pacients pediàtrics

L'Hospital de Llevant, el primer hospital privat de la comarca que va obrir les portes el mes de juliol de 2013, funciona a ple rendiment i atén ja més de cent persones a diari, al temps que progressivament incorpora nous serveis i noves tecnologies per al seus pacients. El darrers, una ressonància magnètica oberta i un mamògraf, operatius ambdós des de la primera setmana d'aquest mes d'abril.

En els primers mesos de 2014, la mitjana de pacients atesos pels professionals de l'Hospital de Llevant supera els 2.000 mensuals i des de gener d'enguany l'activitat quirúrgica arriba ja quasi al centenar d'intervencions al mes, objectiu aquest darrer que la direcció de l'hospital s'havia marcat per a mitjans de 2014. Les xifres de pacients atesos superen les previsions: fins a finals del mes de març han passat per l'hospital, pels seus diferents serveis, 16.500 persones.

L'objectiu és aprofundir en aquesta línia d'atenció de màxima qualitat (amb tecnologia d'alt nivell, instal·lacions confortables i un equip professional altament qualificat) i proximitat als residents de la zona de Llevant i visitants dels nuclis turístics de la comarca. Per això, per als propers mesos, la fita és consolidar-lo i que els residents de la zona i turistes amb assegurança privada vagin incoporant l'Hospital de Llevant com el seu centre de referència, on disposen de la pràctica totalitat d'especialitats mèdiques, sense necessitat de desplaçar-se a Palma per rebre assistència.

La qualitat assistencial, de la qual forma part imprescindible el tracte al pacient, ha estat molt ben valorada pels usuaris que, en una enquesta telefònica entre 1.000 persones, han puntuat l'hospital amb un 9,7 sobre 10.

Ressonància magnètica i mamògraf

A partir d'aquest mes, als serveis que ja oferia l'Hospital de Llevant, s'ha sumat la ressonància magnètica oberta i el mamògraf, dues tecnologies importantíssimes en el servei de proves diagnòstiques.

La ressonància magnètica s'utilitza per estudiar pràcticament qualsevol estructura i òrgan del cos humà. Principalment s'empra en l'exploració d'articulacions, columna vertebral i sistema nerviós central. També es fa servir cada vegada més per explorar tòrax, abdomen superior (fetge, pàncrees, via biliar), inferior (patologies de pròstata o ginecològiques), per a patologia mamària i estudis cardíacs.

I també a partir d'aquest mes d'abril, l'Hospital de Llevant practica mamografies. La mamografia és avui una tècnica fonamental utilitzada en l'exploració radiològica de la mama, que permet detectar de manera precoç el càncer de mama, el més freqüent en les dones.

La superviviència global al càncer de mama als 5 anys després del diagnòstic és superior al 80% l'Estat, fet que corrobora la importància de la realització periòdica de mamografies.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF