Publicitat
Publicitat

ICA PLANMaó tindrà el projecte per al Conservatori de Música a la Sala Augusta en menys de 5 mesos

La presidenta, Francina Armengol, assegura que no prendran cap decisió sobre el Verge del Toro sense disposar de tots els informes detallats

La batlessa de Maó Conxa Juanola, ha anunciat que el dia 28 d'aquest mes hi ha prevista una visita de vital importància per al projecte del Conservatori de Música a l'edifici de la Sala Augusta. Juanola ha reconegut que "aquest dia vindrà el conseller balear d'Educació, Martí March, i el de Territori, Marc Pons, per visitar-ne les dependències i establir l'inici de la redacció del projecte, que hauria d'estar enllestit d'aquí a 4 o 5 mesos". Cal recordar que el Govern té el ferm compromís de dotar econòmicament, en els pressupostos del 2017, una partida per a la redacció del projecte. I les obres podrien començar el 2018.

I tot davant la visita de la presidenta del Govern balear. Francina Armengol s'ha reunit amb la batlessa de Maó per posar damunt la taula les últimes novetats sobre les principals qüestions que afecten el municipi. Armengol reconeix que "el projecte de nova seu per al Conservatori de Música és una necessitat. Treballam per avançar en aquest tema estratègic, i tot va per bon camí".

La presidenta de l'Executiu també ha aprofitat per parlar de les obres en els quarters de Santiago, on s'ubicarà l'escola d'adults. En aquest sentit, Armengol assegura que "hem repassat l'estat de les obres i hem definit les noves fases de millora de l'equipament". Però si hi ha una assignatura pendent a Maó, aquesta és l'antic hospital Verge del Toro. Armengol és conscient que "no ens podem precipitar. És un tema complex. S'estan duent a terme més informes que complementin la informació ja recavada. Una vegada en tinguem els resultats, ho resoldrem de manera compartida i prendrem les decisions adequades". La presidenta del Govern posa en relleu "la importància de definir-ne els usos. En qualsevol cas, tenim clar que cal invertir en recursos sociosanitaris a l'illa".

Finalment, s'ha de destacar que la jornada de la presidenta conclourà avui a Menorca amb una reunió amb el batle del Castell, Lluís Camps, i representants del Consell insular i l'Ajuntament de Maó per intentar trobar una solució al problema de la contaminació per nitrats de l'aigua a la zona del Llevant. Es Castell i Maó presentaran un projecte supramunicipal de depuradora.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF