Publicitat
Publicitat

La Guàrdia Civil intervé 538 quilos de carn en mal estat al Port de Palma

La carn provenia de Bulgària. El vehicle que la transportava va patir una avaria que va impedir-ne la correcta refrigeració

La Guàrdia Civil ha intervingut aquest dilluns al port de Palma un camió carregat amb 666 quilos d'aliments, dels quals 538 eren de carn en mal estat i 128 de productes carnis sense determinar, que provenien de Bulgària.

L'actuació s'ha dut a terme en un punt de verificació de persones i vehicles al port de Palma, a l'arribada d'un vaixell de passatgers procedent de Barcelona, informa la Guàrdia Civil.

La carn -que majoritàriament anava destinada a un restaurant de Palma tipus kebab- provenia de Bulgària, i el vehicle que la transportava va tenir una avaria. Així, es va trencar la cadena de fred a Itàlia i en arribar a Mallorca la carn ja no era apta per al consum.

A més s'han intervingut 128 quilos de productes carnis sense determinar, ja que l'etiquetatge està escrit en l'idioma del país origen (búlgar).

Inspectors de la Conselleria de Salut del Govern balear s'han fet càrrec de la carn, que ha estat traslladada a Mercapalma per a la seva anàlisi, pesatge i destrucció.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF