Publicitat
Publicitat

DESAPAREGUDA

Guàrdia Civil i Bombers reprenen la recerca de Malén

Efectius de la Guàrdia Civil, els Bombers de Mallorca i Protecció Civil varen reprendre ahir dematí als voltants del camp de golf Ponent de Son Ferrer el dispositiu de recerca sobre el terreny de Malén Ortiz, desapareguda el 2 de desembre passat al municipi de Calvià.

Si bé la investigació i la recerca de la jove de 15 anys no s'han aturat des de la seva desaparició, la batuda sobre el terreny es va reprendre a primera hora d'ahir, després d'haver estat suspesa temporalment diversos dies, durant els quals la Policia Judicial de la Guàrdia civil ha seguit altres línies d'indagació per precisar l'àrea on rastrejar.

La unitat canina i dos bombers del parc de Calvià col·laboraren ahir en el rastreig dels camins propers al camp de golf i un viver de plantes de Son Ferrer. La jove, estudiant de l'institut de Calvià, va ser vista per darrera vegada dia 2 al migdia en una aturada d'autobús de Son Ferrer, a Calvià, on se'n va iniciar la recerca.

En aquest temps, tant el seu pare, Alejandro, com la seva mare, Natalia, han fet públics vídeos de crida per si la jove hagués desaparegut de manera voluntària i animant a cercar-la. Fins i tot fa una setmana la família de la jove es va concentrar a la plaça d'Espanya i va repartir fullets amb la cara de Malén per intentar fer arribar el seu cas a tota la població.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF