El GOB retreu al Govern que mantingui l'aparcament "més impactant" del Trenc

Els ecologistes insten les forces polítiques que integren o donen suport a l'Executiu a rebutjar l'esmena del projecte de llei que ho permetria

El GOB ha retret aquest dimecres a la Conselleria de Medi Ambient la intenció de mantenir al costat del Trenc un aparcament privat que és el "més gran i més impactant" dels que hi ha en l'àmbit del futur parc natural.

L'organització ecologista recorda que mantenir l'aparcament proper al Trenc és contrari "als informes tècnics ambientals" i assenyala que amb aquesta mesura el Govern tracta d'evitar un possible plet amb l'empresa que explota el pàrquing de pagament.

"Ens sembla del tot improcedent i inacceptable que la Conselleria, després d'haver arribat a un acord amb la propietat, ara vulgui fer cas omís dels seus informes tècnics que van justificar la proposta que es va aprovar pel Consell de Govern i que implica la supressió dels actuals aparcaments", indiquen els ecologistes.

El GOB insta les forces polítiques, "especialment les que integren o donen suport al Govern", a rebutjar l'esmena al projecte de llei del parc natural del Trenc amb la qual es vol mantenir l'aparcament.

EDICIÓ PAPER 14/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF