Publicitat
Publicitat

LA FEHM considera positiva l'ampliació de la bonificació als fixos discontinus

La reacció de la patronal hotelera es produeix després d'examinar els pressuposts d'Ocupació presentats pel govern central

La Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM) ha considerat aquest dimecres positiva la decisió del govern central d'ampliar fins a febrer la bonificació dels fixos discontinus.

La reacció de la patronal hotelera es produeix després d'examinar els pressuposts d'Ocupació presentats al Congrés de Diputats.

El pressupost assignat a les polítiques d'activació per a l'any proper ascendeix a 5.242 milions d'euros, dels quals 1.635 milions es destinaran a promoure l'ocupació.

Segons la patronal, "aquesta decisió implica que les empreses de turisme, comerç i hostaleria amb activitat productiva durant els mesos de febrer, març i novembre de cada any i que iniciïn o mantenguin en alta durant aquests mesos l'ocupació dels contractes amb treballadors amb contractes de caràcter fix discontinu, tindran una bonificació del 50% de les quotes empresarials a la Seguretat Social per contingències comunes i per conceptes de recaptació conjunta de desocupació, Fogasa i Formació Professional de dites treballadores".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF