Publicitat
Publicitat

Armengol: “Estam més forts que mai, som una alternativa a la dreta”

La guanyador agraí a la seva rival, Aina Calvo, haver-se presentat a les primàries, perquè “ha demostrat que tenim un partit ric amb persones amb molta capacitat”

Una vegada proclamada candidata socialista a la presidència del Govern, Francina Armengol va voler posar en valor el procés de primàries obertes fet pel PSIB i la mobilització aconseguida. “Estam més forts que mai, som una alternativa a la dreta”, digué la líder dels socialistes balears, assegurant que el procés fet representa una “llicó” per al partit que “sempre recordarem”.

Armengol agraí a la seva rival, Aina Calvo, haver-se presentat a les primàries, perquè “ha demostrat que tenim un partit ric amb persones amb molta capacitat”. “Gràcies per la feina feta”, li digué, oferint-li la possibilitat de “continuar fent-la juntes”.

La perdedora, però encara secretària general dels socialistes de Palma, contestà a Armengol felicitant-la i considerant-la a partir d’ara “una extraordinària candidata”. Calvo, però, no va fer referència a les seves intencions sobre el seu futur polític.

“El pitjor que podia passar al partit era que no passàs res”, hi insistí sobre un dels seus missatges de campanya i advertí que “ara només queda guanyar les següents eleccions, que són les que toquen”.

Entre les dues es trobava Óscar López, secretari d’Organització del PSOE i desplaçat a Palma per seguir les primàries balears. El dirigent destacà que s’havia fet un procés “net, obert i participatiu”. “S’ha posat la primera pedra d’un govern socialista”, digué, “avui [per ahir] comença el canvi a Balears”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF