Publicitat
Publicitat

Eivissa, en el grup de les ciutats amb lloguers més cars de l'Estat

La mitjana dels preus a l'avinguda Joan Carles I és de 10.624 euros i només els superen els dels carrers de Marbella, Barcelona i Madrid

Marbella, Barcelona, Madrid i Eivissa concentren els carrers més cars per viure amb unes rendes de lloguer que se situen entre els 26.600 i els 10.000 euros mensuals, segons un estudi elaborat pel portal immobiliari Idealista.com.

De fet, el carrer Granados de Marbella té els habitatges de lloguer més cars d'Espanya amb una mitjana de 26.667 euros mensuals per arrendar els seus luxosos xalets.

El carrer Monestir, al barceloní barri de Pedralbes, ofereix també lloguers superiors als 20.000 euros mensuals. També a la ciutat de Barcelona se situa l'avinguda Tibidabo, amb un preu mitjà de 14.372 euros al mes.

El passeig de los Lagos, de la luxosa urbanització La Finca de Pozuelo d'Alarcón (Madrid), ocupa la quarta posició, amb unes rendes de 13.855 euros mensuals.

El segueixen l'avinguda Miraflores, a la coneguda urbanització madrilenya de Puerta del Hierro, amb 13.488 euros al mes, a més de la zona de Guadalmina Baja a Marbella, amb 12.600 euros, i el Camino del Sur amb 11.400 euros, a l'exclusiva urbanització de La Moraleja (Madrid).

A l'illa d'Eivissa s'hi troba un altre dels carrers amb habitatges de lloguer de màxim luxe.

Davant del Port Esportiu Marina d'Eivissa discorre l'avinguda Joan Carles I, on el lloguer mitjà se situa en 10.624 euros mensuals.

La llista es completa amb els lloguers de 10.280 euros del passeig del Conde los Gaitanes, a La Moraleja, i el carrer Triana, a la madrilenya zona de Pius XII, amb 10.014 euros.