Cort destina 300.000 euros a subvencionar millores a les finques del Camp Redó

Es finançarà fins al 90% de les obres amb un màxim de 35.000 euros

L'Ajuntament de Palma ha presentat aquest dimarts una línia de subvencions per rehabilitar les finques dels edificis del Camp Redó coneguts pel nom de 'Corea'. En total, s'hi destinaran 300.000 euros, amb els quals es finançarà fins al 90% de les obres amb un màxim de 35.000 euros per finca.

El regidor de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera, ha explicat que s'espera poder subvencionar al voltant d'una quinzena de projectes, ja que les ajudes són similars a les que es van concedir fa uns mesos a Son Gotleu.

Es finançarà la rehabilitació de façanes i dels espais comuns, com escales, portes d'entrada o voladissos, i es prioritzaran els desperfectes que afectin terceres persones. També s'oferirà assessorament tècnic a les comunitats de propietaris perquè puguin recollir tota la documentació necessària.

Noguera ha explicat que "els grans canvis no es fan en un dia", però que "és necessari que, amb el Camp Redó, hi anem tots junts". Per això, l'han acompanyat durant la roda de premsa representants de l'associació de veïns del barri; el director general d'Habitatge, Francisco Cifuentes; la regidora del districte nord, Aurora Jhardi, i Toni Villalonga, l'assessor del districte.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF