Cort nomena Alexandre Jaume Fill Il·lustre de Palma

Es concediran cinc medalles d'or de la ciutat a Antònia Vicens, el club de bàsquet Hispània, la Fundació Respiralia, la llevadora Pilar Ferrer de Sant Jordi i el lutier Antonio Morales

L'equip de govern de l'Ajuntament de Palma sotmetrà a la votació del proper ple, previst per al 24 de novembre, la designació com a Fill Il·lustre de la ciutat d' Alexandre Jaume, regidor socialista del Consistori, que va ser executat per les tropes franquistes el 1937.

Jaume, polític i periodista nascut a Montevideo en 1879, va ser regidor en dues ocasions i va aconseguir la cessió per a la ciutat del bosc i el castell de Bellver, recorda Cort en un comunicat.

La designació del nou Fill Il·lustre de Ciutat ha estat consensuada per les forces polítiques municipals, que també han acordat la concessió de cinc medalles d'or de la ciutat.

Seran distingits amb aquest reconeixement l'escriptora Antònia Vicens, el club de bàsquet Hispània, la Fundació Respiralia, la llevadora Pilar Ferrer de Sant Jordi (a títol pòstum) i el lutier Antonio Morales Nogués.

Els premis i distincions es lliuraran el proper 31 de desembre, amb ocasió de la festa de l'Estendard.

EDICIÓ PAPER 17/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF