Comença la retirada de les bústies de recollida pneumàtica

Els operaris contractats per Cort desmunten ja les unitats de la Porta del Camp

L'Ajuntament de Palma ha començat aquest dimecres dematí a desmuntar les 317 bústies de recollida pneumàtica de residus instal·lades al centre de la ciutat. El primer indret on s'ha actuat ha estat la plaça de la Porta del Camp.

Per a la retirada de les unitats i la posterior restitució del paviment es necessiten dos o tres dies de feina, per la qual cosa la portaveu de Cort, Neus Truyol, calcula que fins al febrer de l'any que ve no s'haurà procedit al desmantellament complet.

De fet, així ho preveu el calendari aprovat pels responsables municipals. Segons aquesta previsió, entre el que queda d'octubre i novembre es retiraran les bústies de les zones més comercials, al desembre i gener serà el torn dels barris residencials i al febrer del 2016 els operaris remataran l'operació a les àrees comercials que no s'hagi escomès en una primera tongada.

El cost d'execució és de 300.000 euros.

El desmuntatge, ha indicat Truyol, es fa en presència d'un notari. A més, les bústies es precintaran, es classificaran i seran traslladades a un magatzem cedit per l'EMT i ubicat al polígon de Son Castelló.

 

EDICIÓ PAPER 14/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF