Publicitat
Publicitat

Enbreu

La Casa de Andalucía abandona i no hi haurà Feria de Abril

Sense temps per presentar projecte

La Feria de Abril de Palma definitivament no se celebrarà enguany. Després que el concurs de cessió del polígon de Son Rossinyol convocat per l’Ajuntament quedàs desert, l’alternativa perquè la mateixa Casa de Andalucía es fes càrrec de l’organització a Son Fuster, molt més petita que en edicions anteriors i on es du a terme el Ram, tampoc no ha estat possible.

La regidora de Participació Ciutadana, Esperanza Crespí, explicà ahir a aquest diari que la Casa de Andalucía ha comunicat finalment a l’Ajuntament que no tenia prou temps ni podia assumir la presentació d’un projecte integrat per a les instal·lacions necessàries i obtenir la llicència d’activitat. “S’ha de valorar que ho hagin intentat, però quan el concurs quedà desert ja quedava molt poc temps per organitzar tota la infraestructura”, afirmà Crespí, que va remarcar que “això no significa que la Feria de Abril no es torni a organitzar a Palma, perquè, amb temps, es podrà fer i recuperar el seu esperit”.

Volien evitar-hi la massificació

Recuperar enguany l’esperit original de la Feria de Abril era un dels objectius de la Casa Andalucía, aprofitant que el concurs de Son Rossinyol havia quedat desert. Així, d’acord amb l’Ajuntament, es volia evitar la massificació de les darreres edicions, les casetes macrodiscoteca o la botellada. Per això, ara la intenció era la d’instal·lar només cinc casetes amb una capacitat d’entre 200 i 400 metres quadrats, cosa que no ha estat finalment possible.