Publicitat
Publicitat

Bromes al Facebook... "no tenc les preguntes, les faig jo"

Un altre testimoni contrari als interessos dels imputats afirmà davant la Guàrdia Civil que un dels policies que va aconseguir la plaça d'oficial té relació directa amb el PP

Un altre testimoni contrari als interessos dels per ara imputats en la trama (i que, segons el denunciant de les suposades coaccions, també hauria estat objecte d'amenaces) afirmà, en la compareixença davant la Guàrdia Civil, que un dels policies que va aconseguir la plaça d'oficial (i que està imputat) té relació directa amb el Partit Popular (destacant que ha estat apoderat del partit en diverses eleccions) i que, quan es va formar "la nova cúpula" de la Policia Local, formava part del "petit comitè" que decidia.

Segons aquest testimoni, a través del Facebook, va parlar amb aquest policia ara imputat per ser suposadament un dels que tingué accés a les proves. Amb relació a la prova, l'agent imputat recomanà al testimoni que "estudiàs molt" i que ell li contestà, en to de broma: "Clar, com que tu tens les preguntes de l'examen...". I encara més sorprenent és la resposta, ja que el policia avui imputat li digué que no és que tingués les respostes, sinó que les preguntes "les feia ell".

El testimoni insistí que el to de la conversa era de broma. No obstant això, la féu constar en la declaració a la Guàrdia Civil. Ara també haurà de comparèixer davant la jutgessa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF