Armengol demana una militància del PSOE activa que defensi un projecte d'esquerres

Per la presidenta del Govern, els socialistes han de defensar "un model d'Estat diferent" de l'actual

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha destacat aquest diumenge la importància per al seu partit de l'any 2017, quan es preveuen congressos en l'àmbit estatal, autonòmic i insular, en els quals la militància "ha de ser activa" perquè decideixi els seus dirigents i també un projecte polític d'esquerres.

Armengol ha participat en el dinar solidari de Nadal dels socialistes d'Eivissa d'aquest diumenge, al qual també ha acudit el president del Consell d'Eivissa i secretari general de la FSE-PSOE, Vicent Torres.

Per la presidenta del Govern, els socialistes han de defensar un projecte polític d'esquerres i participatiu, "que defensi un model d'Estat diferent" de l'actual. "Vam demostrar que som una alternativa de govern també a Espanya i al PP, defensant un model de país més plural, sensible amb les identitats i les diferències que tenim als diferents territoris", ha indicat.

Armengol s'ha referit al greuge que pateixen les Illes per la insularitat respecte de la resta d'Espanya i a la necessitat que el govern espanyol ho compensi. La cap dels socialistes baelars ha defensat l'actuació del seu Executiu en aquest any i quatre mesos, en els quals, ha apuntat, s'ha avançat en la reconquesta de drets, mentre creix l'economia i s'intenta redistribuir millor la riquesa.

Ha manifestat la necessitat d'invertir en la millora de les infraestructures dels serveis públics, en educació, sanitat i recursos hídrics, que havien quedat al marge en la legislatura anterior. "Som conscients que encara queda molt feina per fer i molta legislatura", ha assenyalat.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF