Publicitat
Publicitat

Al-Jazeera parla dels perills de la recerca de petroli i de l'oposició que hi ha a Balears

Un breu reportatge audiovisual de la prestigiosa televisió àrab alerta sobre el perill per a la principal economia de les Illes i per al medi ambient

Al-Jazeera es refereix aquesta setmana al conflicte per les prospeccions petrolíferes a Balears en un reportatge en el qual explica la forta oposició que hi ha a les Illes.

En la peça audiovisual de la prestigiosa televisió àrab, la veu d'una periodista explica que Balears és un paradís i que és la destinació de milions de persones de tot el món, però que ara l'economia turística està en perill a causa de l'amenaça de possibles prospeccions a la recerca de petroli.

"Sembla que sota la mar s'ha trobat petroli", diu el reportatge, que també insisteix que encara s'està especulant sobre aquesta qüestió. Tot i així, assegura, "la població hi està totalment en contra".

La informació parla també dels possibles efectes que podria tenir la recerca de petroli: "D'una banda podria malmetre la mar i, de l'altra, la fauna marina". Podrien morir molts dofins i podria ser un desastre per a l'economia de les Illes, afirmen. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF