Air Europa operarà vols interilles a Balears a partir de l'1 de maig

El primer vol del matí sortirà de Maó a les 7 h i d'Eivissa a les 7.35 h. Els últims del dia s'enlairaran de Palma cap a Maó a les 20.55 h i amb direcció a Eivissa a les 21 h

La companyia Air Europa ha anunciat que començarà a operar vols interilles entre Palma, Maó i Eivissa sis vegades per dia a partir de l'1 de maig.

L'aerolínia del grup Globalia unirà Palma amb Maó i Eivissa amb vols operats per avions turbohèlix ATR 72, de fabricació europea i amb capacitat per a 68 passatgers.

Tal com va anunciar el president de Globalia, Juan José Hidalgo, el mes de desembre passat, "s'ha procurat, en funció dels 'slots' disponibles, oferir un servei eficaç, còmode i flexible, que afavoreixi tant els viatges de negoci com els de vacances" .

El primer vol del matí sortirà de Maó a les 7 h i d'Eivissa a les 7.35 h. Els últims del dia s'enlairaran de Palma cap a Maó a les 20.55 h i amb direcció a Eivissa a les 21 h.

Tots els vols interilles disposen de connexions a l'aeroport de Palma amb una àmplia xarxa de destinacions d'Air Europa, tant estatals com europeus o internacionals.

Des del 'hub' de la companyia a l'aeroport Adolfo Suárez de Madrid-Barajas, els viatgers procedents de Maó i Eivissa podran prosseguir el vol a les destinacions transatlàntiques de l'aerolínia a Amèrica del Nord, del Sud i el Carib facturant de manera directa l'equipatge des la seva illa de procedència.

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF