Agenda Música 03/01/2019

'Música i acció', el primer concert Simfojove de la Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears

L'actuació musical, amb cançons de pel·lícules i videojocs, tindrà lloc dia 11 de gener a les 20 h al Palau de Congressos de Palma

Ara Balears
1 min
'Música i acció', el primer concert Simfojove de la Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears

PalmaArriba el primer concert Simfojove, de la Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears i amb el suport de la Conselleria de Cultura. 'Música...i acció!' és el títol d'aquesta actuació musical, que tindrà lloc el divendres 11 de gener a les 20 h al Palau de Congressos de Palma.

La programació es compondrà de música de pel·lícules i videojocs i inclourà la presentació de Miquel Àngel Torrens i la direcció musical de Francisco Valero Terribas. La Simfònica ha explicat aquest dijous que durant el concert sonaran cançons de pel·lícules com 'Indiana Jones', 'Harry Potter', 'Les Cròniques de Nàrnia', 'Jurassic Park', '007', 'Star Wars', 'Civilization IV', 'Superman' i 'Pirates del Carib', entre d'altres.

Segons la Conselleria de Cultura, aquesta iniciativa respon als objectius fixats al Pla de cultura, com és situar els hàbits i usos culturals en un lloc central de la vida quotidiana i ciutadana. Afirmen que "es pretén garantir que l'educació en les arts i la cultura tingui més rellevància, incentivar-ne l'interès en els processos culturals, a més d'enfortir i intensificar els vincles entre educació i cultura i afavorir i apropar la cultura i l’art a noves comunitats i nous públics".

Tot i que l’espectacle està dirigit als joves, és un concert obert a tots els públics i l'entrada és gratuïta per a tots els assistents. Se'n poden recollir les entrades presentant el carnet jove o carnet d’estudiant a les oficines d'IB-Jove, a punts d’informació juvenil, a federacions esportives i a la seu de la Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears.

stats