Agenda Música 04/01/2019

Reis Mags, concerts i teatre aquest cap de setmana

Recull de 16 activitats culturals dels dies 5, 6 i 7 de gener

Ara Balears
5 min
Reis Mags, concerts i teatre aquest cap de setmana

‘L’adoració dels Treis Reis d’Orient’

Clàssic epifànic amb Taula Rodona Teatre

Enguany fa 34 anys que el grup Taula Rodona Teatre, amb el suport de l’Ajuntament de Palma, presenta aquest espectacle. L’obra L’adoració dels Treis Reis d’Orient de Llorenç Moyà ja és un clàssic de les festes nadalenques i relata, amb bon sentit de l’humor, l’arribada dels Reis Mags a Betlem després del naixement de Jesús i les circumstàncies polítiques que varen envoltar aquest succés. En aquesta representació hi participen actors destacats del món de la política i la societat civil i s’hi poden sentir al·lusions rimades a assumptes de l’actualitat de les Illes Balears.

Les Voltes (Palma). Diumenge, 6 de gener, a partir de les 12.30 hores. Gratuït.

Dr. Zhaska i la Banda del Misterio

Funk a l’aire lliure

La banda de funk Dr. Zhaska ofereix un concert amb la seva Banda del Misterio. Una nit de balls èpics, supernoves i camises de flors amb explosions termonucelars i mitjons fins als genolls és el que promet aquesta banda que per rompre la pista. Els acompanyaran els percussionistes Pachamama i la formació de reggae Calee, que oferirà un espectacle acústic.

Sa Possessió (carrer del Gremi dels Velluters, 14. Palma). Dissabte 5 a mitjanit. 6 euros.

Old Noise

Rock de tots els temps

La banda mallorquina Old Noise, amb més de deu anys de trajectòria musical, homenatja les bandes més emblemàtiques de rock. Néstor Roig (veu), Tolo Grimalt (guitarra), José Sánchez (baix i coros) i Cristian Ibarra (bateria i coros) formen aquest grup amb un repertori de música variada i amb temes mítics del rock més pur. Entre aquests destaquen temes mítics com 'Born To Be Wild' (1968), d’Steppenwolf; 'All Right Now' (1970), de Free; 'Sweet Home Alabama' (1974), de Lynyrd Skynyrd; 'Come together' (1969), de John Lennon per a The Beatles; 'You really got me' (1964), de The Kinks; i 'Fly away' (1998) i 'Are You Gonna Go My Way' (1993), de Lenny Kravitz, entre molts altres. Més tard, DJ Tito i Pep punxaran la millor música i videoclips dels anys 70, 80 i 90.

Shamrock Café (avinguda de Gabriel Roca, 3. Palma). Dissabte 5 a mitjanit. Gratuït.

‘Els matins de l’orgue’

La cita de tots els dissabtes

La parròquia de Sant Bartomeu d’Alaró acull, com cada dissabte, ‘Els matins de l’orgue’ amb un repertori gratuït en el marc del cicle ‘De Nadal a Sant Antoni’. Ho organitzen Els amics de l’orgue. A més del concert, l’església també es pot visitar entre les 9 h i les 10.45 h.

Parròquia de Sant Bartomeu d’Alaró (carrer de la Rectoria, 10). Dissabte 5 a les 11.30 h. Gratuït.

Papa Funk

Cafè i música

La banda Papa Funk ofereix temes de funk, blues i jazz a tots els que assisteixin al Cafè Club de la sala Es Gremi. La banda domina tots aquests estils, a més del pop rock i el folk.

Sala Es Gremi (carrer del Gremi dels Porgadors, 16. Palma). Dissabte 5 a les 20 h. Gratuït.

Mississipi Gospel Choir

‘Oh, Happy Day’

Aquest grup de gòspel format per vint veus interpretarà temes diversos, des de cançons espirituals del segle XIX, de profundes arrels religioses, fins a cançons protesta i marxes per a la llibertat amb temes tan coneguts i populars dins la història del gòspel com 'Oh, Happy Day'.

Auditòrium de Palma (avinguda de Gabriel Roca, 18). Diumenge 6 a les 19 h. 36 euros.

Tolo Grimalt

‘Jam session’

El reconegut cantautor Tolo Grimalt convocarà amics i melòmans a una 'jam session', juntament amb José Sánchez, al baix, Nico Soto, a la bateria i a la veu, i Pedro Sánchez als teclats.

Shamrock Café (avinguda de Gabriel Roca, 3. Palma). Diumenge 6 a mitjanit. Gratuït.

Mate

Festa a la platja

L’elegant Nassau Beach d’Eivissa organitza una festassa a la platja d’en Bossa. A partir de les 16 h es podrà gaudir de la millor música electrònica i dels sons techno i house més potents amb els discjòqueis 2 Vilas, Dave Hang, Joshel, Jacobo Saavedra, Emanuele Corsanico i Makas Groove. Tots formen part del col·lectiu Oürs Ibiza, encarregat d’organitzar les festes Mate.

Nassau Beach Club (carretera de la Platja d’en Bossa, s/n. Sant Josep. Eivissa). Diumenge 6 a les 16 h. Gratuït.

Tradicional concert de Reis

Acte benèfic

Com cada any, la Banda Municipal de Música d’Alcúdia oferirà el tradicional concert de Reis juntament amb el Cor Infantil i Juvenil de l’Escola Municipal de Música. És un espectacle benèfic la recaptació del qual anirà destinada a l’Associació Amics de Buba.

Auditori d’Alcúdia (plaça de la Porta de Mallorca, 3). Diumenge 6 a les 12 h. 2 euros.

Homenatge a Mecano

‘Hawaii-Bombay’

L’Auditòrium de Palma acollirà aquest dilluns un concert d’homenatge a la mítica cantant pop dels vuitanta, Ana Torroja, i la seva formació Mecano. Quan es compleixen trenta anys de la seva dissolució definitiva, Mecano torna als escenaris amb un viatge nostàlgic en què es podran escoltar alguns dels seus temes més coneguts, com 'Hawaii-Bombay', 'En tu fiesta me colé', 'La fuerza del destino', etc.

Auditòrium de Palma (aviguda de Gabriel Roca, 18). Dilluns 7 a les 21 h. 42 euros.

Noah Newville

Irish Folk

El trio format per Noah Newville (veu i guitarra), Bernat Company (bateria) i Pep Estrada (baix) oferirà les millors versions de l’Irish Folk. Col·laboraran amb ells els discjòqueis Tito i Pep-pone amb la millor música i videoclips dels anys 70, 80 i 90 fins a les 5 h.

Shamrock Café (avinguda de Gabriel Roca, 3. Palma). Dilluns 7 a mitjanit. Gratuït.

‘La Virgen es virgen, pero porque ella quiere’

Humor i teatre

Els prolífics actors i actrius de la Sala Trampa de Palma, una de les sales més alternatives de Ciutat, ja han preparat nous esquetxos humorístics i de temàtica nadalenca per començar l’any amb bon sentit de l’humor. 'La Virgen es virgen, pero porque ella quiere' és la nova proposta d’aquests comediants que han arrasat en edicions anteriors amb 'Jesús nació para Petarlo' i 'San José era una bellísima persona', amb les quals sempre han dit que volen posar fi a la “carrincloneria nadalenca”.

Sala Trampa (carrer de Caro, 19. Palma). Dissabte 5 a les 20.20 h. 10 euros.

‘Pariéntesis’

Germans Ingold

A Pariéntesis els germans Clara i Diego Ingold tornen a demostrar les seves virtuts com a actors i comediants amb una obra escrita per ells mateixos. Hi tracten el tema de la família i els vincles que es creen i que tant determinen les persones. Cadascun dels espectadors rep un rol, una etiqueta amb un nom al pit, un familiar real de l’actor i, entre tots, recuperaran els records de la família. Quatre històries cronològiques dibuixen així, de manera lineal aquests bots generacionals i donen moltíssima importància al pas del temps, a l’envelliment dels personatges...

Sala Delirious (carrer de Mateu Enric Lladó, 12. Palma). Dissabte a les 20 h. 10 euros.

‘Radiografia de un regalo’

Improvisació teatral

Els actors i actrius de la Sala Trampa de Palma continuen demostrant les seves virtuts en el camp de la improvisació teatral. El públic haurà de dur un objecte de casa i deixar-lo perquè sigui utilitzat com a motiu d’improvisació.

Sala Trampa (carrer de Caro, 19. Palma). Diumenge 6 a les 20.20 h. 9 euros.

‘L’Adoració dels tres Reis Mags’

Dirigida per Bartomeu I. Oliver

El Col·lectiu d’Actors Aficionats Independents del Terme de Calvià interpretaran l’obra 'L’Adoració dels tres Reis Mags', dirigida per Bartomeu I. Oliver i Vidal. Recollida d’invitacions al Departament de Cultura de l’Ajuntament de Calvià.

Teatre Sa Societat (carrer major, 2. Calvià). Diumenge 6 a les 19 h. Gratuït.

‘Els Reis d’Orient’

Grup de Teatre de Montuïri

Dins la programació nadalenca de Montuïri està prevista la representació a l’església de Montuïri de l’obra d’'Els Reis d’Orient'. L’espectacle anirà a càrrec del Grup de Teatre de Montuïri, que col·laborarà amb la Coral i la Banda de Música.

Església de Sant Bartomeu (plaça Major, 2 Montuïri). Diumenge 6 a les 18 hores. Gratuït.

stats