Agenda Espectacles 01/02/2019

Família, què podem fer?

5 min
Família, què podem fer?

Dissabte, 2 de febrer

Taller de plastilina. La llibreria infantil i juvenil Baobab de Palma organitza el seu ja tradicional taller, a partir de les 11 h. Una activitat que habitualment està relacionada amb algun personatge d’actualitat i que utilitza la plastilina per a l’aprenentatge. El taller es recomana per a infants d’entre 4 i 14 anys i té un preu de cinc euros.

Taller ‘Lettre d’amour’. Es rendeix un divertit homenatge a Pilar Juncosa i Joan Miró amb motiu del 90è aniversari de noces. Lettre d’amour és un taller dissenyat per l’equip educatiu de la Fundació Miró a Mallorca que s’emmarca en els mons creatius d’hivern i va dirigit a famílies amb infants de 3 a 6 anys. Té la finalitat de reflexionar sobre el concepte de l’amor i propiciar a les famílies un espai on gaudir en companyia mentre es juga i es mantenen experiències amb jocs cooperatius. El taller es desenvolupa la Fundació Miró (Palma) de les 11.15 h a les 13 h i és necessari fer una inscripció prèvia. Per als infants té un preu de 3 euros i és gratuït per als adults.

Spa a la grega en família. Aquesta activitat ensenyarà als més petits quins productes utilitzaven els grecs per a la higiene personal. Com es preparaven o s’aplicaven? És un taller de CaixaFòrum emmarcat en el cicle d’humanitats ‘El dia de l’antiga Grècia’, on es farà un ungüent amb base d’oli utilitzat pels atletes i, a més, es coneixeran els principals utensilis i aromes que feien servir els antics perfumistes. L’activitat es recomana a partir de cinc anys. Comença a les 11 h al CaixaFòrum de Palma i té un cost de 3 euros, amb un descompte del 50% per als clients de CaixaBank.

Menjar a la grega amb família. Dins el mateix cicle ‘El dia de l’antiga Grècia’ el CaixaFòrum de Palma també ha programat un taller gastronòmic. La intenció és aprofundir en els secrets culinaris d’aquesta cultura mentre es prepara, i es tasta, una típica recepta alhora que es presenten els utensilis arqueològics relacionats amb la gastronomia i els principals condiments que s’hi utilitzaven. És una activitat recomanada per a les famílies amb infants més grans de cinc anys. Es fa a les 12.30 h i la inscripció té un cost de tres euros, excepte pels clients de Caixabank, que tindran un descompte del 50%.

‘MEEG!, el Musical’. Després de l’èxit obtingut a la representació de Ciutadella, els alumnes del curs de Teatre Musical, organitzat conjuntament per l’Escola Municipal de Música i Arts Escèniques i el Centre Municipal d’Art de Ciutadella, impartit per l’actor i cantant Víctor Genestar, representaran la seva obra de final de curs amb un musical molt divertit ambientat en un poble molt peculiar, anomenat Vilafosca de l’Enfony. Serà a l’ Auditori de Ferreries a les 10 hores i s’ha establert un donatiu de 2 euros.

Barridiades. Acte en el qual les famílies poden gaudir d’un dia d’esplai amb diferents activitats destinades als més petits. Hi ha diferents esports repartits en jocs grupals i individuals per a infants més grans de 3 anys. L’activitat l’organitza l’Ajuntament de Palma i és gratuïta. Aquest dissabte es fa al Rafal Nou, al carrer de Selva. Comença a les 10.30 h i dura fins a les 13.30 hores.

‘La Bella i la Bèstia sobre gel’. A l’ Auditòrium de Palma es podrà veure un espectacle infantil sobre gel del conte clàssic de Disney, La Bella i la Bèstia. L’actuació anirà càrrec del ballet del Palau de gel de Moscou. L’obra uneix teatre, ballet i patinatge artístic. L’argument enganxarà petits i grans. La representació serà dissabte (a les 17.30 h i les 19.30 h ) i diumenge (a les 17.30 h ) i té un preu de 32 euros. És gratuït per als menors de 3 anys.

‘Bon dia, Sol!’. Manangelment Musical presenta Bon dia, Sol!, una proposta de teatre per als més petits. Les moixonies són carícies, moltes vegades acompanyades de cantarelles i jocs. Moixonies per créixer és una proposta pedagògica i artística, és un espectacle pensat per a nadons que es farà a l’ Auditori d’Alcúdia a les 18 h. El preu de l’entrada és de 6 €.

Diumenge, 3 de febrer

‘Vaiana, el musical’. Un dels darrers èxits d’animació per a la pantalla gran de Disney arriba a la sala Dante de Palma, on es podran sentir les seves cançons conegudes en directe amb una cuidada posada en escena i coreografies. La funció és a les 12 h. El preu és de 12 euros per als grans i 10 per als infants.

Dilluns, 4 de febrer

Joc de pistes. El centre CaixaFòrum de Palma proposa un joc per revisar la trajectòria pictòrica de Hermèn Anglada-Camarasa. S’ha de seguir un entretingut joc de pistes per recórrer la vida i l’obra de l’artista instal·lat al Port de Pollença i que alhora ensenya a veure el món tal com ho feia ell. La visita es pot fer per lliure, accedint als diferents continguts de la ruta mentre s’experimenten les diferents facetes de l’artista. És una activitat que es recomana per a famílies amb infants a partir de vuit anys. Els dies laborables està obert de 10 h a 20 h i els festius d’11 h a 14 h.

Dijous, 7 de febrer

Contacontes: ‘Pink! El pingüí que es va tornar rosa’. La Biblioteca Joan Alcover de Palma serà l’escenari d’una història entranyable que ensenya que els amics de debò t’accepten tal com ets. Un dia, quan en Patrick s’aixeca, s’adona que ha tornat de color rosa. Què pensaran els seus amics? El pobre Patrick se’n va ben lluny per veure si troba altres animals roses. Travessa l’oceà i descobreix els flamencs, però, s’hi trobarà bé, amb ells? La narradora és Xesca Vadell. Aquesta és una activitat recomanada per a nins a partir de 3 anys acompanyats per un adult. És gratuïta i comença a les 18 hores.

Taller de poesia. La Biblioteca de Sant Josep acull un taller per a infants més grans de 12 anys anomenat D’occident al Japó: haikus. L’impartirà Mar Benegas. És una activitat gratuïta sobre aquest gènere poètic japonès. Els haikus s’escriuen en versos de tres sense rimes que han de tenir 5, 7 i 5 síl·labes, respectivament. Solen fer referència a la natura o a la vida quotidiana. El taller es farà a partir de les 18 h a la biblioteca del carrer de Pere Escanelles, 12-16, Sant Josep de sa Talaia.

Divendres, 8 de febrer

‘Story time & show’. Aquest és el nom de l’espectacle que Víctor, un professor d’anglès de l’escola La Salle, farà a la llibreria infantil i juvenil Baobab, de Palma. Serà a les 18 hores i es tracta de la lectura del conte The mixed-up chamaleon amb música i jocs, tot en anglès. Hi haurà jocs de vocabulari i música de saxo en directe. Una de les maneres més entretingudes d’aprendre anglès. És apte per a infants més grans de tres anys. Es necessita fer una inscripció prèvia -per qüestió d’aforament- al número de telèfon 654 922 410 i té un preu de 3,50 euros. La llibreria està ubicada al carrer de Guillem Galmès, 7, Palma.

La tarda del conte. Com cada divendres horabaixa, a la Biblioteca Municipal d’Eivissa es fa un taller infantil de treballs manuals amb un conte. L’activitat començarà a les 19 hores.

agendacriatures@arabalears.cat

Vols promocionar

el teu esdeveniment a

l’agenda del Criatures?

agendacriatures@arabalears.cat

Aquest és el correu per

a les activitats dels

més petits

stats