Agenda Espectacles 03/09/2018

Clausura de la setena edició del festival Pedra Viva

Marina Herlop interpretarà el seu darrer disc, 'Babasha', a la Pedrera dels Tarongers de Lithica

Ara Balears
2 min
Marina Herlop./ PEDRA VIVA

PalmaEl pròxim 5 de setembre a les 20 h. Marina Herlop és l’aposta pel talent jove i emergent que fa enguany el festival Pedra Viva. 'Babasha' és el treball més recent de Herlop, mesclat i produït per Borja Ruiz i masteritzat per Mandy Parnell, guanyadora d’un Grammy per projectes amb Björk, Chemical Brothers, Depeche Mode, etc.

Herlop estudia piano des de ben petita, però a l’adolescència ho deixa. Un cop a la Universitat decideix reprendre la música projectant-la com l’únic camí que pot omplir-la. Estudia al Conservatori Professional de Badalona i es gradua en piano clàssic.

Marina Herlop es decanta per donar forma i desenvolupar un estil musical molt personal. D’entrada, el seu treball pot recordar una lectura contemporània del cant gregorià. Herlop crea pensant la seva música a partir dels harmònics i compon les peces de manera intuïtiva guiant-se pel seu gust estètic.

'Babasha' ja és el seu segon àlbum. En aquesta obra fa una experimentació harmònica més contrastada i per primer cop també tímbrica. Per això, ha afegit al so dels seus instruments mare, que són el piano i la veu, nous sintetitzadors i efectes sonors.

Després del seu pas pel Primavera Sound 2018, Herlop ha preparat novetats per clausurar el seu concert al festival Pedra Viva. Deixarà d’actuar en solitari per fer-ho acompanyada de Borja Ruiz als sintetitzadors, amb qui oferirà un seguit de temes de creació recent i encara inèdits.

Cal recordar que just abans del concert de Marina Herlop, el director artístic del festival Pedra Viva, Joan Taltavull, revelarà quina ha estat la proposta guanyadora de la mostra escènica Pedra en Viu i entregarà el premi Pedra Viva als seus creadors de presència confirmada a l’acte. També s’atorgaran dos accèssits especials a dues propostes també presentades dins la mostra escènica Pedra en Viu.

Les entrades poden adquirir-se en línia a través de la pàgina web www.pedravivamenorca.com, a la cafeteria Ànima de Ciutadella i a les taquilles de Lithica el mateix dia de l’espectacle.

Clausura de la setena edició del Festival Pedra Viva
stats