Política 27/08/2017

Sopar discret de Junqueras i Iglesias a Barcelona

A la trobada, que va tenir lloc a casa de l'empresari Jaume Roures, també hi va assistir Xavier Domènech

Ara
1 min
Junqueras i Iglesias, arribant per separat a casa de Jaume Roures

BarcelonaEl vicepresident del Govern i líder d'ERC, Oriol Junqueras, i el líder de Podem, Pablo Iglesias, van sopar discretament ahir a Barcelona, aprofitant que Iglesias era a la ciutat per participar en la manifestació contra el terrorisme. La trobada, publicada a 'El Confidencial', va tenir lloc a casa de l'empresari Jaume Roures, i també hi va assistir Xavier Domènech.

Les relacions entre ERC i la cúpula catalana dels comuns sempre han estat difícils, sobretot per la disputa en els eleccions generals i l'ambigüitat de l'espai que lideren Ada Colau i Xavier Domènech amb el Procés, constantment denunciada pels republicans. Amb Iglesias la relació sempre ha estat més fluida, tot i que ERC espera un suport explícit de Podem i els comuns a l'1-O.

El sopar, segons fonts republicanes consultades per l'ARA, estava "pendent" de feia temps i es va aprofitar la coincidència a la ciutat per celebrar-lo. "Parlem amb tothom i és bo que els polítics que han estat víctimes de les clavegueres del ministeri de l'Interior, parlin", han subratllat les mateixes fonts.

stats