REIAL MALLORCA
Esports 24/06/2013

Isierte i Sanz, els homes de confiança d'Oltra

Formaran el cos tècnic de l'entrenador vermell en la nova temporada, que començarà el 5 de juliol

Miquel Ramis
2 min

Palma.José Luis Oltra ja té configurat el cos tècnic que l'acompanyarà en el repte de retornar el Mallorca a la Primera Divisió. El club va fer públic ahir el nom dels dos col·laboradors que el formaran durant la nova temporada, que començarà el proper 5 de juliol. Són Emili Josep Isierte (Sant Carles de la Ràpita, 1963) i José María Sanz (València, 1970). El primer es convertirà en el segon entrenador i en el preparador de porters, mentre que el segon serà el preparador físic.

Isierte ha tancat una etapa de 15 temporades al Castelló per acompanyar el seu bon amic Oltra en aquesta aventura. A Castelló, l'exporter era un home per a tot, un home de la casa. A més de segon entrenador i preparador dels porters, exercia de delegat en els desplaçaments de l'equip lluny de Castàlia, a més d'organitzar els viatges.

Tot i que Oltra li havia oferit ser el seu segon tant a Tenerife com a la Corunya, aquesta serà la primera vegada que Isierte acompanyarà el tècnic valencià a la banqueta.

Per part seva, Txema Sanz sí que ha coincidit amb l'entrenador del Mallorca. Va ser el responsable de la preparació física tant del Tenerife com del Deportivo, equips amb els quals aconseguiren l'ascens a la Primera Divisió. Habitualment, aquests dos llocs del cos tècnics són els que reclama Oltra en els seus equips, encara que les persones que els componen han variat en els diferents equips que ha dirigit.

D'altra banda, l'equip començarà la feina el dilluns 5 de juliol. Dia 11 emprendrà camí d'Holanda per realitzar l' stage de pretemporada a la petita localitat d'Oosterbeek, on repetirà estada. En principi, està previst que l'equip hi disputi cinc partits per començar a agafar el ritme competitiu. Dia 24 tornaran cap a Mallorca per acabar la posada a punt amb vista a l'inici de la Lliga Adelante, que serà el tercer cap de setmana d'agost.

stats