VOLEIBOL
Balears 29/04/2017

El Can Ventura Palma es proclama campió de la Superlliga

L’equip del Can Ventura Palma alça la copa de la Superlliga.

PalmaEl Can Ventura Palma es va proclamar ahir campió de la Superlliga masculina de voleibol després de derrotar l’Unicaja Almeria (3-0) en el tercer partit de la sèrie pel títol, disputat al Palau d’Esports de Son Moix.

El sextet palmesà es converteix en el primer equip espanyol que conquista la Superlliga en el debut en aquesta categoria, que s’afegeix a la Copa del Rei que també va guanyar enguany, després de diversos ascensos consecutius: Primera Regional (2014), Primera Nacional (2015) i Superlliga 2 (2016).

El Can Ventura ja havia vençut en els dos primers partits disputats a la pista del fins ara vigent campió, l’Unicaja, i va sentenciar la sèrie a Palma desplegant un gran voleibol i amb el suport d’un públic renouer i entusiasta, que va omplir les grades de Son Moix i que va acomiadar el seu equip al crit de “campions”.

El sextet andalús va sortir molt millor en el primer set i va sorprendre un rival a qui va costar arrencar i que en cap moment va aconseguir retallar avantatges en el marcador (18-25). El públic que gairebé va omplir Son Moix va fer costat de manera incessant al seu equip, que va reaccionar amb un incontestable 25-19 en el segon parcial.

El sextet palmesà va mostrar el seu millor voleibol davant un adversari molt ficat en l’eliminatòria.

La victòria en aquest parcial va caure del costat del Can Ventura per un ajustadíssim 23-25 en 26 minuts, un resultat que deixava els palmesans a una passa de l’anhelat títol.

El quart set va ser dominat de cap a cap per l’equip que presideix Damià Seguí (25-14), que va celebrar amb magnificència un doblet històric per al voleibol balear.